Nacho: Nagy önbizalommal várjuk a meccset

Nacho
Nacho (forrás: realmadrid.com)

Az elnyűhetetlen és sokoldalú védő, Nacho Fernández is nyilatkozott az El Clásico előtt a Realmadrid TV munkatársának.

A meccs

„A csapat jó hangulatban van, miután továbbjutott a Liverpool ellen. Ez önbizalmat adott nekünk, most pedig éhesek vagyunk a sikerre a Barcelona elleni meccs kapcsán. Nagyon fontos mérkőzés ez számunkra a bajnoki menetelésben, nagy önbizalommal vágunk bele.”

„A kulcs az, hogy összetartsunk és egy erős egységet alkossunk. Ezek a meccsek mindig nagy intenzitásúak, fontos, hogy fejben megfelelően felkészüljünk. Nagyszerű érzés pályára lépni ezeken a találkozókon.”

Egy gólt kaptak az utóbbi három meccsen

„Az, hogy elkerüljük a bekapott gólt és jól védekezünk, alapvető ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, figyelembe véve a támadóerőnket.”

Az El Clásico előtti órák

„Mindig feszült a felkészülés, izgatott és eltökélt vagy. Ezek más meccsek mint a többi, mindig különlegesek azok számára, akik az utánpótlásból érkeztek. Nagyon örülök, hogy itt vagyok, remélem, hogy a csapat jó teljesítmény nyújt és megszerzi a három pontot.”

A család támogatása

„Nem kell nekik mondanom semmit, már kiskoruktól kezdve ebben élnek. Madridisták, ahogy én is, és nagyon szeretik látni az apjukat a pályán. Nagyon boldog és büszke vagyok, amiért otthon megkapom a támogatást, most pedig, hogy nőnek a gyerekek, ez egyre izgalmasabb.”

Hely a válogatott keretben

„Nagyon örülök. Néhány éve már nem voltam kerettag, de csodás, hogy ismét ott lehetek, nagyon örülök. Az, hogy a Real Madrid játékos vagyok, hihetetlen, az országodért harcolni pedig nagyon különleges dolog. Hihetetlenül motivált és izgatott vagyok, alig várom, hogy jó munkát végezzek a válogatottban is.”

Üzenet a szurkolóknak

„Álljatok mögénk, amennyire csak lehetséges, mert sok csodálatos dolog vár ránk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…