Ancelotti: Elégedett vagyok a csapat játékával

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti a Cádiz elleni mérkőzésen (forrás: realmadrid.com)

Az olasz mester a Cádiz elleni győzelem után is elmondta gondolatait az újságíróknak, a menetrend szerinti sajtótájékoztató alkalmával.

A mérkőzés

„Elégedett vagyok a csapat játékával. Jó teljesítményt nyújtottak az idény egy fontos pillanatában. A játékosok hozzáállása kiemelkedő volt, annak ellenére, hogy nem volt könnyű felkészülni a találkozóra. Az ilyen meccsek megnehezítik a dolgomat, mivel sok játékos nagyon jól játszott. Tchouaméni, Asensio, Ceballos, Karim, mint mindig. Ez egy kellemes teher, hiszen azt is jelenti, hogy sok opciónk van a padon.”

A csapat erőnléte

„Remekül vagyunk, ez látszik a pályán. A csapat energikus, az pedig, hogy egy 35 éves játékos, aki fantasztikusan játszott szerdán este, három nappal később nagyszerű teljesítményt nyújt, annak a jele, hogy a csapat jól van.”

Ingadozó teljesítmény a bajnokságban

„Teljesíthettünk volna jobban is a ligában, de januárban sokat szenvedtünk. Olyan pontokat hullajtottunk, amelyek miatt most hátrányban vagyunk.”

Benzema

„Nekem úgy tűnik, hogy remek formában van, nagyon friss. Tegnap nagyszerűen edzett. Elmondtam neki, hogy játszani fog, de lehozom, ha fáradt, viszont végig jól érezte magát. Csalódott volt amiatt, hogy nem szerzett gólt, de én élveztem a játékát. Nem akartam lehozni, mivel tetszett, amit a pályán láttam tőle, és ahogy Rodrygóval összejátszottak.”

Kroos és Vini Jr.

„Kedden játszani fognak. Ma nem játszhattak, mivel mindkettőjüknek volt egy apró problémája. Ma külön edzettek, de holnap már normál edzésmunkát végeznek és jól lesznek keddre.”

Asensio

„Azt a szintet hozza, amit tavaly is. Lehet, hogy valamivel kevesebbet játszott, de mindig hozza a teljesítményt. Fontos játékos, mivel a góljaival és a gólpasszaival meg tudja teremteni a különbséget.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK