Ancelotti: A bekapott gól nagyon megnehezítette a dolgunkat

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

Az olasz mester a Real Sociedad elleni vereség után is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját.

A mérkőzés

„Az első félidő jó volt, de aztán odaajándékoztuk nekik az első gólt, onnantól kezdve pedig sokkal nehezebb lett a dolgunk. A mély védekezés működött, de a második félidőt gyengén kezdtük azzal, hogy bekaptuk az első gólt.”

„Biztos vagyok abban, hogy egy teljesen más csapatot láthatunk majd a pályán a következő két meccsen, maximális koncentrációval és motiváltsággal. A keret lényegében 100%-ban készen áll a Király-kupára és arra, hogy harcoljon a BL-döntőbe való bejutásért. Persze a motiváció nem úgy jön, mint egy villámcsapás, de ez a csapat ebben különleges.”

Sérültek

„Kaptunk néhány rúgást, mivel ez egy intenzív meccs volt, sok kemény ütközéssel. De semmi komoly. A legtöbb játékosunk visszatér szombatra. Mendy nem játszik, de a többiek nagyjából mind felépülnek. Valverde, Benzema és a többiek, akik ma otthon maradtak, bevethetők lesznek.”

Felkészülés a kupára

„Nem a legjobb egy ilyen meccsel készülni, hiszen egy vereség mindig fájó, aggasztja az embert, rossz hatással van a morálra és a pozitív dinamikára. Nem ideális így megérkezni, de egyértelmű, hogy a játékosok szeme előtt a szombati döntő és a jövő heti elődöntő is ott lebeg. Ez hatással van a koncentrációra, és ha nem figyelsz oda rendesen, gólokat kapsz.”

Modrić

„Edzett, jól van, a következő napokban visszarázódik. Nem fogunk kockázatot vállalni, de megfelelően regenerálódik, szerintem lesz esélye a játékra.”

Érzések

„Az elmúlt időszakban veszítettünk az állandóságból a LaLigában, visszaesett a színvonalunk. Szerencsére van még két sorozat, reméljük, hogy segítenek abban, hogy a végén javítsanak a szezonunkon.”

Forrás: realmadrid.com
Komment
  1. Mi a baj? Madrid mindig is a világ legjobb csapata volt és az is marad!!!!! Jövöre egy ésszerű átigazolás és újra a csúcson leszünk
    Néztem a Barcát az elmúlt mecseken…’ hát tragedia’ nyögvenyelös egy nullacskák.😂😂🤣

    ..

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Rodrygo Goes
Tovább

Rodrygo: Soha nem elégszem meg a vereséggel

A Real Madrid brazil kiválósága egy angol lapnak adott interjút, amelyben beszélt a válogatottról, rasszizmusról, félelmekről… Válogatott „Sokkal…