Nacho: Felemelt fejjel kell harcolnunk tovább

Nacho
Nacho (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül ezúttal Nacho állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére, hogy a Real Sociedad elleni vereség kapcsán feltett kérdésekre válaszoljon.

A mérkőzés

„Az elmúlt néhány meccsen követtünk el védelmi hibákat, különösen a bajnokságban. Egy ilyen, rendkívül nehéz pályán, emberhátrányban játszani nagyon nehéz.”

„Mindig a győzelem a célunk. A legutóbbi néhány bajnokin, különösen idegenben, nem voltunk azon a szinten, ahol egy ilyen sorozatban lennünk kellene. Ez történt ma is. Ha nem mozgósítod az összes energiádat, bármely csapat megverhet. Nem azt mondom, hogy a Real Sociedad bármely csapat lenne, de ez egy nagyon nehéz bajnokság, mi pedig nem feleltünk meg a kihívásnak.”

Önbizalom

„Az idény legfontosabb hete következik. Ha az elején megkérdeztél volna, hogy itt tartunk majd ebben a szakaszban, mind aláírtuk volna. Természetesen a bajnokságban szerettük volna, ha máshogy alakulnak a dolgok, de felemelt fejjel kell folytatnunk a harcot.”

Carvajal

„Nem volt kemény belépő. Nem tudom, hogy hozzáért-e vagy nem, de ez döntötte el a meccset. Már eleve hátrányban voltunk, itt pedig rendkívül nehéz emberhátrányban játszani.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…