Makélélé: A Citynek jó esélyei vannak, de én még mindig a Real Madridnak szurkolok

Claude Makélélé
Claude Makélélé 145 mérkőzésen lépett pályára a Real Madrid mezében. (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid korábbi középpályása egy interjúban beszélt a Manchester City elleni BL-meccsről, Camavingáról és Viníciusról is.

Camavinga és az adaptálódás

“Camavinga azon a poszton játszik, ahol korábban én is. Egy fantasztikus játékos, technikás és nagyon gyors. Elképesztő, milyen sokat tanult az elmúlt két évben. Megmondom őszintén, meglepett, hogy ilyen gyorsan felvette a Real Madrid ritmusát, mivel a világ legnagyobb klubjáról beszélünk és nem könnyű beilleszkedni. Úgy gondolom, hogy nagy jövő áll még Camavinga előtt.”

“Vinícius Jr. egy csodálatos játékos. A világ összes csapata boldog lenne, ha lenne egy ilyen játékosa. Lenyűgöző, tényleg. A cselei, a gólpasszai, a góljai. A gyorsaságáról nem is beszélve.”

– Makélélé Viniről

A közelgő BL-elődöntő

“A holnap meccs? Úgy látom, a Manchester City megtanulta, hogyan kell játszani a Bajnokok Ligájában. Vannak meccsek, amikor szenvedned kell. Éppen ezért a City-nek jó esélyei vannak, de én még mindig a Real Madrid szurkolója vagyok. Számomra ez a világ legjobb klubja.”

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…