Ancelotti: Nem volt meg bennünk az, ami a döntőhöz kellett volna

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti (forrás: realmadrid.com)

Az olasz mester a Manchester City elleni vesztes BL-elődöntő után is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját.

A meccs

„Egy olyan ellenfél ellen játszottunk, amely ezen az estén megérdemelte a győzelmet, mivel nagyobb intenzitással játszottak, az első félidőben pedig kiválóak voltak. Ott valóban kikövezték az utat a döntőig. Jobbak voltak nálunk ma, ahogy mi az előző idényben náluk. Ez előfordul egy BL-elődöntőben.”

„Nem sikerült megvalósítanunk azt, amit szerettünk volna. De nem kell ezt túldramatizálni. Elveszítettünk egy meccset egy jobb csapat ellen ezen az estén. Nem gondolhatjuk, hogy nem volt megfelelő a hozzáállásunk egy BL-elődöntőhöz. Ez csak egy lépés, ami azt jelenti, hogy a következő idényben újra próbálkoznunk kell és jobbnak kell lennünk.”

A keret

„Ez a keret nagyon jól teljesített tavaly és idén is. Akkor legyőzték a City-t az elődöntőben és megnyertük a Bajnokok Ligáját, de ma nem volt meg bennünk az, ami a döntőhöz kellett volna. Meggyőződésem, hogy ez a keret jobb lesz jövőre, és már most a következő idényre koncentrálunk, ahol újra a legjobbak akarunk lenni.”

Az idény

„Ez egy jó idény volt. Négy meccs van hátra, ahol a legjobbunkat kell hoznunk. Remélhetőleg jól zárunk majd. A BL-elődöntőt elérni siker, mivel csak négy csapatnak sikerül. Előfordul, hogy az ember elveszít egy elődöntőt.”

Folytatás

„A klubelnök 15 nappal ezelőtt meglehetősen egyértelmű volt. Szóval senkinek nincsenek kétségei. Amit az elnök egy magánbeszélgetésben mond nekem, azt nem fogom itt elmondani.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK