Hivatalos közlemény: Valencia CF

Valencia
Valencia (forrás: Valencia CF, Twitter)

A Valencia hivatalos reakciója a Real Madrid elleni bajnoki mérkőzésen történt eseményekre.

A Valencia CF szeretne nyilvánosan elítélni minden fajta sértést és támadást a futball világában.

Ez a klub maximálisan elkötelezett a tisztelet és a sportszerűség értékei mellett, és megerősítjük a stadionokban elkövetett fizikális és verbális erőszak elleni álláspontunkat. Ezért is szomorít el bennünket az, ami a Real Madrid elleni, 35. spanyol bajnoki fordulóban történt.

Bár ez egy elszigetelt eset volt, az ellenfél egyetlen játékosa irányába sincs helye a futballban sértegetésnek, ez nem egyeztethető össze a Valencia CF értékeivel és identitásával. A klub vizsgálja a történteket, az elkövetőkkel szemben pedig a legszigorúbban fog eljárni. A Valencia CF mindenfajta sértést elítél, és maximális tisztelete kér a szurkolói számára.

A Valencia CF határozottan elítéli ezeket az elszigetelt eseteket, ugyanakkor szeretné megköszönni a 46.000 szurkolónak a csapat támogatását.

Forrás: valenciacf.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Dani Carvajal
Tovább

Orvosi jelentés: Carvajal

A klub hivatalos tájékoztatása a játékos sérülésével kapcsolatban. A Real Madrid orvosi stábja által elvégzett vizsgálatok megállapították, hogy…
Tovább

A Granada elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a spanyol bajnokság 15. fordulójában. Kezdőcsapat 13. Lunin2. Carvajal4. Alaba5. Bellingham8. Kroos11.…