Hivatalos közlemény: Vinícius

Real Madrid hivatalos közlemény

A Real Madrid hivatalos közleménye a Valencia elleni mérkőzésen történtekkel kapcsolatban.

A Real Madrid C.F. a lehető leghatározottabban elítéli és visszautasítja a tegnapi napon, Vinícius Júniorral szemben történteket.

Ezek az események közvetlen támadást jelentenek szociális és demokratikus jogállamunk együttélési modellje ellen.

A Real Madrid úgy gondolja, hogy az ilyen jellegű támadások gyűlölet-bűncselekménynek is minősülnek, ezért megtette a megfelelő lépéseket és panaszt nyújtott be az állami főügyészséghez, annak is a gyűlölet-bűncselekményekkel és diszkriminációval foglalkozó részlegéhez, a tények kivizsgálása és a felelősség megállapítása céljával.

A spanyol alkotmány 124. cikke kimondja, hogy az ügyészség feladata az igazságszolgáltatás tevékenységének segítése, a polgári jogok és a közérdek védelme érdekében.

Ezért, és a történtek súlyosságára való tekintettel a Real Madrid az ügyészséghez fordult, a megindítandó eljárásban magánvádlóként való megjelenésének sérelme nélkül.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

A Granada elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a spanyol bajnokság 15. fordulójában. Kezdőcsapat 13. Lunin2. Carvajal4. Alaba5. Bellingham8. Kroos11.…
Dani Carvajal
Tovább

A Granada elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a szombati bajnoki mérkőzésre. A keret Kapusok: Lunin, Kepa, CañizaresVédők: Carvajal, Alaba, Nacho, Lucas…