Mbappé: A következő idényt a PSG-ben töltöm

Interjú 2023

A francia játékos egy exkluzív interjú keretein belül reagált az elmúlt néhány nap pletykáira.

A Le Parisien egy cikkében azt állította, hogy Mbappé ezen a nyáron szeretett volna a Real Madridba igazolni. A játékos erre a következőt mondta: „Hazugság. És minél nagyobb, annál jobban terjed. Már elmondtam, hogy a következő idényben is a PSG-ben leszek, ahol nagyon boldog vagyok.”

A La Gazzetta dello Sportnak adott exkluzív interjújában Mbappé nem fogta vissza magát.

„Nem mondtam, hogy azt szeretném, ha eladnának a Real Madridnak, vagy hogy távozni akarok. Egyedül annyit mondtam, hogy nem fogom aktiválni a plusz egy éves opciót a szerződésemben, amely így 2025-ig szólna. A PSG-vel soha nem beszéltem szerződéshosszabbításról, boldogan folytatom még egy évig.”

A játékos Messit is védelmébe vette:

„Ő a futballtörténelem egyik legjobb játékosa, sosem jó hallani, amikor egy olyan játékos mint ő, távozik. Nem igazán értem, hogy miért könnyebbültek meg annyian, amikor távozott. Nem kapta meg a megérdemelt tiszteletet Franciaországban.”

Az interjú során a futballban tapasztalható rasszizmus is szóba került:

„El kell kezdenünk azt, hogy amikor rasszista esetek történnek, lemegyünk a pályáról. A panaszkodás nem elég. Vinícius esetében nagyszerű volt látni, ahogy a brazil szövetség a védelmére kelt.”

Az olasz lap az AC Milannal kapcsolatban is kérdezte a játékost:

„Speciális a kapcsolatom a Milannal. Gyerekként olasz dadusom volt, sok időt töltöttem a családjával, mindegyikük AC Milan drukker volt. Szóval nekik köszönhetően sok Milan meccset néztem és nekik szurkoltam.”

„Részvétem a Berlusconi családnak, hatalmas veszteség érte a futballt. Ő egy emblematikus elnök volt, aki egy nagyszerű Milant alkotott meg, amely gyerekként álmodozásra késztetett. Remélem, hogy a szurkolók méltó módon emlékeznek meg róla.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK