Bellingham: Alig várom, hogy pályára lépjek a Bernabéuban

Bellingham
Bellingham (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid egyik friss nyári igazolása, Jude Bellingham a Realmadrid TV-nek adott interjút.

Csatlakozás a Real Madridhoz

„Soha életemben nem voltam ennyire büszke. Csatlakoztam ehhez a klubhoz, ahol ilyen játékosok fordultak meg, itt van mögöttem ez a tizennégy BL-serleg… Ez egy felejthetetlen pillanat. Amikor rájuk nézek, még többet akarok nyerni és be akarom írni a nevemet a klub történelemkönyvébe, amely oly hatalmasra nőtt. Ezért is vagyok ennyire boldog, hogy itt lehetek.”

Erősség

„A legnagyobb előnyöm az, hogy egy kicsit mindenhez értek. Ez a legnagyobb erősségem, ez teszi lehetővé, hogy különböző posztokat töltsek be a pályán. Szeretek cselezni, párharcokat nyerni, ez a legszórakoztatóbb, de szerintem mégis az a legjobb tulajdonságom, hogy egy kicsit mindenhez hozzá tudok tenni.”

Folyamatos tanulás

„Megtiszteltetés ezekkel a játékosokkal játszani, tanulni tőlük, és persze remélhetőleg nyerni velük. Jó érzés, ha ennyi mindent magadba szívhatsz a csapattársaidtól a pályán és azon kívül is. Olyan leszek, mint egy szivacs, mindenkitől tanulni fogok.”

play-rounded-fill

Ancelotti

„Ő egy különleges edző. Az eredményei, a megnyert trófeái magukért beszélnek. Bármely edző vagy játékos azt mondaná, hogy milyen figyelemre méltó. A rólam mondott szavai különlegesek voltak, ez is befolyásolta a döntésemet. Alig várom, hogy a kezei alatt futballozzak és mindent beleadjak.”

Első nap a Bernabéuban

„Nehéz elképzelni azt a napot. Semmihez sem lesz hasonlítható. Három évet töltöttem a Dortmundban, a stadion és a szurkolók hihetetlenek, de a Bernabéu kivételes és elképesztő. Alig várom, hogy a szurkolók előtt játszhassak és mindent beleadhassak a győzelemért.”

Üzenet a madridistáknak

„Üdvözlöm a madridistákat szerte a világon. Alig várom, hogy játszhassak nektek. Most már itt vagyok. Köszönöm a meleg fogadtatást. Láttam az üzeneteiteket. Köszönök minden eddigit. Hala Madrid!”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Lucas Vázquez (forrás: realmadrid.com)
Tovább

Lucas Vázquez: A Real Madrid az otthonom

A szerződéshosszabbítása után Lucas is beszélgetett a Realmadrid TV munkatársával. Szerződéshosszabbítás „Reménykedtem abban, hogy ez megtörténik, most pedig…