Butragueño: Magas szinten kell játszanunk, ha tovább akarunk jutni

Emilio Butragueño
Emilio Butragueño (forrás: realmadrid.com)

A klub korábbi legendás játékosa és jelenlegi intézményi kapcsolatokért felelős igazgatója a BL-sorsolást követően nyilatkozott.

„Ez egy nehéz csoport. Tudjuk, hogy milyen ez a sorozat. Minden mérkőzés egy kihívás, nekünk pedig magas szinten kell játszanunk ahhoz, hogy továbbjussunk.”

„A Napoli előző idénye csodálatos volt. Nagyon veszélyes játékosaik vannak, kemény ellenfelek lesznek. De a Braga és az Union Berlin is, akik ellen még sosem játszottunk, de két olyan versenyképes csapatról van szó, akik ellen nem lesz könnyű dolgunk.”

„A Real Madrid mindig jól harcol. Vannak sérültjeink, de akik pályára lépnek, rendelkeznek azzal a győztes mentalitással, amely lehetővé teszi, hogy túllendüljünk a nehézségeken és akadályokon. Nagyon büszkék vagyunk a játékosainkra. Ezt a mezt magadra húzni rendkívül sokat jelent.”

„Igazán egyedi lelkesedéssel játszunk ebben a sorozatban. A stadionunknak olyan a hangulata ezeken a meccseken, amely segít a játékosainknak abban, hogy felejthetetlen, varázslatos estéket teremtsenek.”

„Amikor az 1987/1988-as idényben játszottunk a Napoli ellen, az első meccset hazai pályán, zárt kapuk mögött kellett lejátszanunk. Maradona a Napoli játékosa volt, mi pedig 2-0-ra nyertünk. A második meccset gyengén kezdtük, öt perc után betaláltak, a hangulat pedig elképesztő volt. Szerencsére sikerült kiegyenlítenünk a félidő vége előtt, majd pedig tovább is jutottunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK