Bellingham: Ez egy különleges év volt

Bellingham
Jude Bellingham (forrás: realmadrid.com)

Jude Bellingham a 2023-as Kopa-díj győztese! Az elismerést a France Football a legjobb 21 év alatti játékosnak ítéli oda minden évben. A Real Madrid angol középpályása a díjátadó után a RealmadridTV munkatársának adott rövid interjút.

„Nagyon örülök, a színfalak mögött rengeteg munka zajlik annak érdekében, hogy minden hétvégén jó munkát próbáljak és tudjak végezni. Nagyon büszke vagyok, jó látni, hogy az emberek elismerik a kemény munkát.”

„Sokat jelent, hogy az emberek látják, hogy keményen dolgozol, ez egy nagyszerű év volt. De a legfontosabb számomra mégis az, hogy a csapatommal trófeákat nyerjek. Itt véleményeken, szavazatokon múlik a dolog. Én azokat a trófeákat szeretném megnyerni, amelyeket a csapattal lehet, és amelyeket a szurkolók kiélvezhetnek.”

„Amikor átvettem a díjat, a szívem a torkomban dobogott. Nem tudtam, hogy mit mondjak, nem készültem semmivel. A családomról, a minden nap körülöttem lévő emberekről emlékeztem meg.”

„2023 nagyszerű év volt, igazán különleges. A világ legnagyobb klubjába igazoltam, ez egy nagy család. Szeretnék továbbra is így játszani a csapattársaimért, a szurkolókért és a klubnál dolgozókért. Remélem, hogy nyerünk néhány trófeát ebben az idényben.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Özil
Tovább

Özil: A Real Madrid a BL esélyese

A Real Madrid korábbi középpályása a MARCA újságírójával beszélgetett. Már eltelt egy év azóta, hogy úgy döntöttél, felhagysz…