Vini Jr.: Megtiszteltetés, hogy ilyen sokáig itt lehetek

Vini Jr.
Vini Jr. (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid brazil támadója, Vini Jr. 2027-ig hosszabbította meg szerződését a klubbal. A játékos a papírok aláírása után a Realmadrid TV munkatársával beszélgetett.

Köszönet

„Nagyon elégedett vagyok, ahogy a családom is. Ez az egész eddig egy álom. Nagyon nehéz eljutni ide, de még nehezebb itt maradni. Az, hogy ilyen sokáig maradhatok, hatalmas megtiszteltetés.”

„Az álmom volt az, hogy itt játszhassak, hogy itt lehessek. Nagyon nehéz ide eljutni onnan, ahonnan én jöttem, és azt, hogy végül esélyem adódott a Madridban játszani, örökre magammal viszem. Nagyon hálás vagyok a családomnak, barátaimnak, a velem dolgozóknak, akik mindent megtesznek azért, hogy mindig a legjobbamat tudjam nyújtani. Nehéz elmagyarázni milyen itt játszani. Csak azok a játékosok tudják ezt, akiknek volt lehetőségük megtapasztalni.”

Szerződéshosszabbítás

„Egy igazi álom az, hogy ilyen sokáig a Real Madridban maradhatok és továbbra is a legjobbakkal játszhatok. A legjobb szurkolóknak, a legjobb elnöknek.”

Jó hangulat az öltözőben

„Minden játékossal remekül kijövök. Ez segít nekem, segít a többieknek, azoknak, akik velünk dolgoznak. Mind nagyon jól érezzük magunkat együtt, szeretünk a világ legjobb klubjában játszani. Ki kell élveznünk ezeket a pillanatokat, amelyek nagyon fontosak és hamar elszaladnak.”

Ambíció

„Tegnap kaptam egy díjat, ma egy szerződéshosszabbítás… Ez egy nagyon fontos hét volt számomra és a családom számára is. De sokkal többet akarunk. Több trófeát, több meccset a Madriddal. Remélhetőleg néhány év múlva bekerülhetek a klublegendák közé.”

Legjobb pillanat

„Van néhány, de a párizsi döntőt mondanám. Nyertünk, én lőttem a győztes gólt, történelmet írtunk. Ez egy teljesen más idény volt mint a többi, sok fordítással, pont úgy, ahogy a szurkolók szeretik. Erre nagyon élénken emlékszem.”

Célok

„Továbbra is nyerni. Amikor a Real Madrid játékosa vagy, mindig nyerni akarsz, a legjobbak között akarsz lenni. Szeretném a legjobb formámat nyújtani. Olyan sokat nyerni, amennyit csak lehetséges. Harcolni a bajnoki címért, a BL-ért, a Király-kupáért, a szuperkupáért, mindenért, amiért csak lehet. Minden nap azért dolgozunk, hogy trófeákat nyerjünk ennek a klubnak.”

Gondolta volna, hogy 9 trófeát nyer?

„Igen, mivel ez a klub hatalmas. Hozzá vagyunk szokva a győzelemhez. Megértem, hogy a dolgok nagyon gyorsan történnek. Ma nyertünk, de már a következő meccs megnyerésére kell gondolnunk. Így megy ez minden egyes nap, minden évben. Megnyertük a BL-t, de újra meg akarjuk nyerni. Olyan játékosaink vannak, akik rengeteg dolgot nyertek, ők megmutatják nekünk, hogy ez bevonul a történelembe.”

Florentino Pérez

„Attól a pillanattól kezdve végig hitt bennem, hogy elhagytam Brazíliát. Mindig megadta nekem azt az erőt, amelyre szükségem volt. Rengeteg különleges játékos volt itt, és az, hogy ennyire szeret engem, az számomra olyan különleges, amit sosem tudtam volna elképzelni. Mindig beszél velem, üzeneteket küld, kérdez a családomról, az életemről. Tényleg törődik velem. Ez nagyon fontos.”

A szurkolók szeretete

„Ez egy nagyon fontos dolog számomra. Az érkezésem óta hittek bennem a szurkolók, ahogy az elnök is. Bárhová is megyek, rengeteg szeretet fogad tőlük, amikor pedig a Bernabéuba lépek, ott egy álom és egyszerre megtiszteltetés játszani és hallani, ahogy a nevemet skandálják. Szeretném a legjobbakat kívánni minden madridistának, remélem, hogy jó néhány trófeát nyerünk ebben az idényben, amit mindannyian kiélvezhetnek.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

Ancelotti: Szórakoztató meccs volt

A Villarreal elleni döntetlent követően az olasz mester értékelte a látottakat.  “Szórakoztató meccs volt, nagy sebességgel, intenzitással. Amire…