Rodrygo: A Real Madrid az életem

Rodrygo
Rodrygo (forrás: realmadrid.com)

A fiatal brazil támadó 2028-ig hosszabbított a Real Madriddal, ebből az alkalomból a Realmadrid TV munkatársával is leült beszélgetni egy interjú erejéig.

A szerződéshosszabbítás

„Nagyon boldog vagyok, ez egy különleges nap számomra. Örülök, hogy most, a hosszabbítás kapcsán újra itt lehetek ebben a szobában, mint akkor, amikor ide igazoltam.”

„Mindig arról álmodoztam, hogy itt fogok játszani, amikor pedig az ember elkezdi viselni ezt a mezt, láthatja a klub valódi nagyságát. Mondhatni a Real Madrid az életem. Nagyon boldog vagyok a szerződéshosszabbítás miatt. Szeretném, ha mindenkinek lenne egy ilyen napja, mivel ez nagyon különleges érzés. Meg kell élned ahhoz, hogy tudd, milyen.”

Egy felejthetetlen emlék

„A Manchester City elleni második gólom a 14. felé vezető út elődöntőjében. Az a pillanat mindig az emlékeimben marad.”

Egy apró tanács

„Mindig nagyon hálás leszek Modrić-nak. Amikor nem játszottam túl sokat, elmondta, hogy dolgozzak továbbra is keményen és csináljam az edzéseket, mert el fog jönni az én időm. Ezt követően felálltam és minden egyes nap egyre keményebben edzettem. Aztán eljött az időm. Elkezdtem játszani, gólokat szerezni, fontossá válni a csapat számára.”

Motiváció

„Mindig motiváltan és boldogan jövök el otthonról, mivel a Real Madridban fogok edzeni, játszani. Nincs is ennél nagyobb motiváció.”

Tanulás

„Megtanultam, hogy soha, semmilyen helyzetben ne adjam fel. Mindig a végsőkig harcolok, ez az, amit megtanultam ezt a mezt viselve.”

Florentino Pérez

„Szinte nem is kell mondanom semmit. Ő egy fenomén. Nagyon különleges ember, aki remekül bánik velünk. Mindig jó dolgokat mond nekem, amiket igazán hallanom kell. Nagyon fontos része az életemnek.”

8 trófea

„El sem tudtam volna képzelni ezt. Álmodoztam arról, hogy mindent megnyerek, de nem gondoltam, hogy ez négy idény alatt össze is jön. Úgy gondoltam, hogy a BL, ami a legkülönlegesebb, kicsit tovább fog tartani. Nagyon örülök, mert mindent megnyertem már a klubbal. Most szeretném őket újra megnyerni.”

Vini Jr.

„Nagyjából egyszerre érkeztünk meg, mindketten nagyon fiatalon jöttünk el Brazíliából. Együtt történelmet írtunk. Már megnyertük a BL-t és minden lehetséges trófeát. Ez a mez mindig motivál minket. Az, hogy barátként játszhatunk és edzhetünk együtt, mindig különleges. Vini olyan számomra, mint egy testvér, reméljük, hogy továbbra is együtt fejlődhetünk.”

A Real Madrid Brazíliában

„A világ legnagyobb klubjaként tekintenek rá. Egy páratlan klub, a futball csúcsa.”

A Madrid választása

„Ez a legnagyobb klub. Ha elmész innen, nem találsz még egy ekkorát. A világfutball legmagasabb szintjét jelenti.”

Miben változtál?

„Mindenben. Sokkal magabiztosabb, erősebb vagyok. Ráadásul bíznak bennem a játékostársaim. Fizikálisan és technikailag is minden szempontból fejlődtem.”

Család

„Édesapám tudja, hogy mindig az volt az álmom, hogy itt játszak, ezt a mezt viseljem. Amikor lát egy videót a góljaimról, arról, amit eddig elértem, a szerződéshosszabbításomról, elragadják az érzelmek. Ez hatalmas büszkeség számára, én pedig örülök, ha így láthatom őt.”

A Bernabéu szurkolói

„Ez megmagyarázhatatlan. Minden alkalommal, amikor pályára lépek a Bernabéuban, az karrierem különleges pillanata. Mindig. A szurkolók mindig a végsőkig mögöttünk állnak. Ahhoz, hogy megértsd, miről beszélek, oda kell menned, játszanod kell és érezned kell ezt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK