Ciudad Real Madrid Florentino Pérez, a klub edzőközpontjának új neve

Florentino Pérez és José Manuel de Carlos
Florentino Pérez és José Manuel de Carlos (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid közgyűlésének döntése értelmében átnevezik a klub edzőközpontját, a létesítmény felveszi a klubelnök, Florentino Pérez nevét. A kezdeményezés a klub szabályzatának értelmében több mint 1000 pártoló tag javaslata alapján került napirendre. A közgyűlésen Florentino Pérez és a javaslatot tevő tagok szószólójaként José Manuel de Carlos is megszólalt a napirendi pont kapcsán.

Florentino Pérez a következőképp reagált a napirendi pontra:

„Természetesen óriási megtiszteltetés ez, de szeretném, ha diszkrétek maradnánk. Úgy értem, hogy azt szeretném, ha akkor kerülne ki az új név a központ bejáratára, amikor én azt kérem. Fejben még nem állok készen arra, hogy a nevem ott díszelegjen a Real Madrid City kapuján. Ezzel a feltétellel nagy öröm ez számomra.”

„Mindannyian tudják, hogy soha nem vágytam ilyen elismerésre. Igazából egyszer már bejelentettük, hogy az igazgatótanács nem fog ilyen javaslatot tenni, de az alapszabályunk lehetőséget teremt arra, hogy önök ezt saját döntésük nyomán megtegyék.”

José Manuel de Carlos, a Real Madrid 6. számú pártoló tagja, a korábbi elnök, Luis de Carlos fia beszélt a több mint 1000 pártoló tag nevében, akik a javaslatot előterjesztették.

José Manuel de Carlos:

„Több mint ezer tag, sőt meggyőződésem, hogy az egész Real Madrid nevében szólok most a közgyűléshez, akik úgy hiszik, hogy eljött az ideje egy ilyen legendás elnök elismerésének.”

„Senkinek nincs kétsége afelől, hogy Florentino Pérez a történelmünk egyik legnagyobb elnöke. Az elnök, akinek sikerült átvennie a stafétát a 20. század nagy Real Madridjától, hogy átvezesse ebbe az új korszakba, megszilárdítva az intézmény alappilléreit, amely kétségtelenül a 21. század legnagyobb klubja lesz.”

„Klubelnökként Florentino Pérez rendkívüli módon megsokszorozta és újraértékelte a vagyonunkat, amely a Real Madrid igazi erejét jelenti ahhoz, hogy továbbra is erős intézmény tudjon maradni ebben az új futballiparban. A Real Madrid City a legnagyobb sportvárossá vált a világon azóta, hogy 2005-ben átadták, olyan létesítményei vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy a játékosaink és alkalmazottaink a legjobb körülmények között dolgozhassanak azon, hogy legyőzzék azokat a kihívásokat, amelyekkel minden idők legjobb klubjaként szembesülünk.”

„A Real Madrid City lassan első két évtizedét ünnepelheti, mi pedig úgy hisszük, hogy eljött az idő, hogy történelmünk egyik legnagyobb elnökének nevét viselje, és Florentino Pérez Real Madrid City-nek nevezzük.”

“Ez olyasvalami, amelyet a tagjaink már évek óta várnak, és amelyet elnökünk, Florentino Pérez, és ezt el kell mondanom, drága Florentino, megpróbált oly sokszor elkerülni.”

„A klubtagok kívánsága az, hogy a munkádat elismerjük, te pedig legyél ennek tanúja. Meggyőződésünk, hogy te vagy a 21. század legnagyszerűbb klubelnöke, a munkád a Real Madrid élén pedig azt eredményezi, hogy továbbra is a világ legjobb klubja maradhatunk.”

„Remélem, hogy önök is üdvözlik ezt a javaslatot, amely őszinte elismerés minden madiridsta részéről, és azt is remélem, hogy a közgyűlés elfogadja azt, és Florentino Pérez neve mindörökre ott lehet ezen a házon, a madridisták házán.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Courtois
Tovább

Courtois: Álmodoztam erről a napról

A belga kapus a Cádiz elleni bajnokin tért vissza súlyos sérülése(i) után. A klub hivatalos csatornájának munkatársa ezzel…