Willi Orbán: Ki kell élveznünk a Real Madrid elleni meccseket

Willi Orbán
Willi Orbán (forrás: youtube screenshot, RB Leipzig)

Az RB Leipzig magyar válogatott védője hosszabb sérülés után tért vissza a pályára.

Visszatérés a kezdőbe

„Nagyon hiányzott ez az érzés. A rehabilitáció során mindig az járt a fejemben, hogy újra a szurkolóink előtt játszhatok. Azokban a hetekben nagyon keményen dolgoztam. Az, hogy az Union ellen nyerni tudtunk, még szebbé tette. Csodás nap volt.”

Távollét sérülés miatt

„Közel 20 hétig voltam távol, ami hosszabb idő, mint amire előzetesen számítottam. De az ilyen dolgok előfordulnak. Ilyenkor mindig ott lebeg előtted a cél, amiért dolgozol. Nagyon szerettem volna visszatérni a csapatba és pályára lépni a hétvégén.”

„A felépülésem során próbáltam kívülről hatással lenni a csapatra és segíteni nekik. De természetesen így, hogy visszatértem a pályára, sokkal jobb.”

Fizikai állapot

„Az Union Berlin elleni hazai meccs jó kezdés volt. Fizikálisan, energiaszint szempontjából jól érzem magam, várom az előttünk álló kihívásokat. Most nagyon fontos, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a rendkívül sűrű meccsnaptárban. Fontos, hogy kivárjuk, hogy mikor tudok egy héten kétszer 90 percet lejátszani.”

Célok

„A céljaink egyértelműek. Szeretnénk a legjobb négybe kerülni a ligában. Most természetesen két nagyon kemény meccs vár ránk a Real Madrid ellen. Ezeket a mérkőzéseket ki kell élveznünk. Természetes, hogy szeretnénk borsot törni az orruk alá és lehetőség szerint továbbjutni. A Bundesligában épp üldöző szerepben vagyunk, ami a múltban általában bevált.”

Forrás: RB Leipzig
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK