Ronaldo Nazário: Mbappé Aranylabdát fog nyerni Madridban

Ronaldo Nazário
Ronaldo Nazário (forrás: youtube screenshot, Mail Sport Football)

A brazil legenda elképzelt egy számára igen tetszetős lehetséges jövőt, amelyben Haaland, Mbappé és Bellingham együtt játszanak a Real Madridban.

Bellingham

„Jude Bellingham egy kicsit Zinédine Zidane-ra emlékeztet a kvalitásai miatt. Imádom, ahogy játszik. Nagyon szeretem nézni a játékát, ahogy a Real Madridban futballozik, ahogy szinte minden meccsen gólt lő. Folyamatosan megy előre. Megnéztem néhány meccset a Bernabéuban, figyeltem őt. Nagyon meglepett, hogy milyen kvalitásokkal bír. A gyorsaság, amivel betör a tizenhatoson belülre, látható, hogy mindig gólt akar szerezni.”

Mbappé

„Meg kell várnunk a hivatalos bejelentést, csak utána beszélhetünk erről részletesen. Nem tudom, hogy igazak-e a hírek, de beszélnek a helyzetéről a PSG-nél. Mindenki nagyon izgatott a Madridnál Mbappé miatt. Ő egy csodás játékos. Ezen időszak egyik legjobbja. Szerintem a Madrid egy nagyon jó opció számára, és meg fogja nyerni az Aranylabdát, ha a Real Madridban fog játszani. Biztos vagyok benne, hogy a Madridnak olyan csapata lesz, amely minden döntésében támogatja a pályán és azon kívül is. Meg fogják őt védeni. De szerintem nagyszerű időszakot töltött a PSG-ben.”

Haaland

„A Real Madrid szereti a világ legjobb játékosait magánál tudni. Haaland az egyik legjobb a világon. Mindenki szeretné őt a saját csapatába. Jelenleg egy elképesztő klubban játszik. A City csodálatos munkát végez, szerintem nagyon boldog ott jelenleg, de meglátjuk. Remélem, hogy láthatjuk ezeket a játékosokat egy klubnál. A galaktikus érára emlékeztetne engem, ha Haaland, Mbappé és Bellingham is a Real Madridban játszana.”

„Ha ez megtörténne, az őrületes lenne. Látni a Real Madridot ezekkel a játékosokkal a pályán… Csodálatos csapat lenne, amely elképesztő dolgokat érne el. Carlo Ancelotti számára nagy feladat lenne irányítani egy ilyen gárdát, de könnyebb jó játékosokat összehozni mint rossz játékosokat. Az edző számára ez nem lenne probléma.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…