Guardiola: Mindent megtettünk

Guardiola
Guardiola (forrás: mancity.com, video screenshot)

A Manchester City edzője a Real Madrid elleni BL-kiesést követően.

„Gratulálunk a Real Madridnak, elképesztő volt, ahogy ennyire egységes mély védekezést mutattak be. Mindent megtettünk. Nem bántam meg semmit abból, amit tettünk.”

„Edzőként mindig megpróbálunk sok helyzetet teremteni és kevés gólt kapni a meccseken, mivel ez segít hozzá minket a győzelemhez. Mindent megtettünk védekezésben és támadásban is.”

„Szép gólt lőttek. Két, három vagy négy fordulásuk volt, de ez teljesen normális azokkal a kvalitásokkal, amelyekkel rendelkeznek. Minden pályarészen kivételesen teljesítettünk. Sajnos nem tudtunk nyerni. Ez van.”

„Két évvel ezelőtt nyertünk 4-3-ra, az előző idényben is kiemelkedően jók voltunk. Mélyebben védekeztek mint az előző idényekben, mi pedig kidolgoztunk helyzeteket a győzelem érdekében, de a futball a gólszerzésről szól. Ők ebben jobbak voltak nálunk.”

„Kötelességem megköszönni a játékosaimnak azt, ahogy játszottak, de az egész az eredményről szól. Ők lesznek ott az elődöntőben, mi pedig nem. A teljesítmény és az elkötelezettség kivételes volt.”

„Ez van, néha te nyered a büntetőpárbajt, néha pedig nem. Ahogy ma játszottunk, előbb el kellett volna döntenünk. Nem használtuk ki a helyzeteinket, de a kontráiknál jól védekeztünk. Mindenki magas szinten teljesített. Ahhoz, hogy legyőzd a Real Madridot, a legjobbadat kell nyújtanod. Mi ezt tettük, de ez sem volt elég.”

„Meglátjuk, hogy mi lesz a következő meccsen. Pénteken elutazunk Londonba, aztán meglátjuk. Pénteken és szombaton megnézzük, hogy milyen lesz a srácok hangulata. Egy győzelem után könnyű regenerálódni. Ez most az FA-kupa elődöntője lesz, szóval a lehető legjobban fogunk versenyezni.”

Forrás: mancity.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

Ancelotti: Szórakoztató meccs volt

A Villarreal elleni döntetlent követően az olasz mester értékelte a látottakat.  “Szórakoztató meccs volt, nagy sebességgel, intenzitással. Amire…