Vini Jr.: Örökre a Real Madridnál akarok maradni

Vini Jr. a Real Madrid 15. BL-trófeájával.
Vini Jr. a Real Madrid 15. BL-trófeájával. (kép: realmadrid.com)

A döntő második gólját szerző brazilon kívül Éder Militão is nyilatkozott.

Vini Jr.

“Mérhetetlenül boldog vagyok, amiért sikerült egy újabb BL-trófeát nyernem ezzel a klubbal. A klubbal, mely annyira sokat adott nekem. Elképesztő érzés. Nem mindenki tapasztalhatja és nyerheti ezt meg. Talán kívülről kicsit egyszerűnek tűnik, hogy eljutottunk idáig és megnyertük. Rengeteget szenvedtünk a szezon során, például a sérülések miatt, de mindenki kőkeményen dolgozott, hogy sikeresek legyünk.”

“Örömmel tölt el, hogy ennyi ideje a Real Madridban futballozhatok. Remélhetőleg az elnök úr meghosszabbítja majd a szerződésemet, mert örökre itt akarok maradni. Történelmet akarok írni, ahogy Carvajal, Nacho, Modrić és Kroos. Mindannyian hatszor nyerték meg a Bajnokok Ligáját, megmutatták számunkra a követendő utat. Innen szeretnék majd visszavonulni, bár tudom, a Flamengo szurkolói ezt nem engednék nekem.”

Aranylabda

“Nagyon nehéz megnyerni az aranylabdát, az egész szavazási folyamat, meg minden miatt. De minden nap hiszek abban, ami vagyok. A körülöttem lévők sokat mondják, hogy én vagyok a legjobb, végül én is elkezdtem elhinni ezt.”

Éder Militão

“Nagyon különleges győzelem ez számomra a sérülés és a nehézségek miatt. A legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy végül így zárul le a szezonom. Nincsenek rá szavak. Voltak rendkívül nehéz napjaim, de túljutottam ezeken is a családom segítségével. Most pedig ünneplünk és nagyon boldogok vagyunk.”

“A kispadon ülve még nehezebb, mert nem tudsz a pályán segíteni a csapatnak. Nem tehetsz semmit. Nem is tudtam ülve maradni, végig talpon voltam.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK