Zidane: Ezt most nagyon nehéz elfogadni

A francia mester az Alcoyano elleni vereség után.

„Mindent megtettünk, a játékosok mindent beleadtak a pályán. Voltak lehetőségeink a második gól megszerzésére, de ha nem sikerül kihasználnod ezeket, látjuk, hogy mi történik. 1-1 után megváltozott a mérkőzés képe, szenvedtünk. Nehéz ezt most elfogadni, mivel ez a vereség most azt jelenti, hogy kiestünk a Király-kupából. Másképp kellett volna csinálnunk bizonyos dolgokat, de nem sikerült.”

„Én vagyok az edző, ez az én felelősségem, ezt elfogadom. A játékosok mindent megpróbáltak, ha pedig belőttük volna a második gólt, minden másképp alakult volna. Ha gólszerzési lehetőség adódik, azt ki kell használni. Az ellenfél kapusa két vagy három remek védést is bemutatott, a második gól pedig letaglózott minket, és kiestünk.”

Zidane

„Ilyen a futball. Egy harmadosztályú csapat ellen játszottunk, meg kellett volna nyernünk a meccset. Ez nem megalázó vagy bármi hasonló. Ilyen dolgok előfordulnak egy futballista karrierjében, én pedig vállalom a felelősséget. Keményen dolgozunk tovább. Túl kell lépnünk ezen, ahogy a múltban is tettük, és túl is fogunk. Ez most egy újabb fájdalmas nap, mivel nem szeretünk veszíteni. Különösen a játékosoknak rossz, hiszen nyerni akarnak. Nem fogjuk elveszíteni a fejünket, tovább kell dolgoznunk.”

„Úgy gondolom, hogy a játékosaim hisznek bennem, de ezt tőlük kellene megkérdezni. Mostanában nem vittünk véghez túl sok jó dolgot, de ebben az idényben már csináltunk jó dolgokat. De még mindig harcban állunk a bajnokságban és a BL-ben is. Muszáj koncentrálnunk, mivel még van esélyünk címeket nyerni.”

„Mindig sok mindent mondanak rólunk, ha kikapunk. Történjék bármi, én nyugodt vagyok. Meglátjuk, hogy mi történik a következő napokban. A játékosaim megpróbálnak meccseket nyerni, de néha ez nem sikerül. Minden vereség fájdalmas. Sem én, sem a játékosaim nem szeretnek veszíteni.”

Forrás: realmadrid.com, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK