A bajnokcsapat méltó ünneplése: 4-1

Az ünneplés jegyében igazi gálaelõadást tartott a Real Madrid a spanyol bajnokság utolsó fordulójában, és elõbb a meccsen szolgálta ki közönségét, majd a szervezett ünneplésen szerzett emlékezetes perceket sokaknak.

A Mallorca elleni bajnokin már a meccs elején eldõltek a lényegi kérdések, leginkább amiatt, mert a Real Madrid egyáltalán nem vette könnyelmûen utolsó bajnokiját: a hazaiak jól láthatóan szerették volna kiszolgálni a közönséget, és ez a vágy gólokban mutatkozott meg. A 18. percben Cristiano Ronaldo fejjel talált a kapuba, nem sokkal késõbb pedig Karim Benzema növelte a madridiak elõnyét.

A harmadik gólra a 48. percig kellett várni, ekkor Mesut Özil tökéletes ívelése kötött ki a kapuba, ami után ugyan még szépített a Mallorca, ám a végén így is meglett a csapatok közötti háromgólos különbség: az 57. percben újra Özil talált a kapuba, ezzel kialakult a 4–1-es végeredmény.

A lefújás után látványos ünnepség következett, a játékosokat és a szakmai stáb tagjait a hangosbeszélõ szólította, miközben a stadion teljes egészében sötétségbe borult. A fieszta csúcspontjaként Iker Casillas magasba emelte a klub történetének 32. bajnoki trófeáját, ezt követõen pedig az érintettek közül néhányan egyesével is szóltak a telt házas közönséghez.

A Real Madrid gyõzelmének köszönhetõen száz ponttal végzett a spanyol bajnokság élén, ilyen eddig soha senkinek nem sikerült a liga történelmében.

 

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…