Nainggolan: Csodát akarunk tenni

A Marca Rómában beszélgetett Radja Nainggolannal, az AS Roma belga játékosával. Az olasz együttes holnap este a Real Madriddal találkozik a Bajnokok Ligája idei kiírásának legjobb 16 csapata között.

Elmagyarázta Spalletti, hogy miként állítsátok meg a Real Madridot?
Egy rendkívül támadó szellemű csapatról van szó, szóval biztos vagyok benne, hogy lesz valamennyi területünk. Ezt kell kihasználnunk. Meg fogjuk próbálni kényelmetlenné tenni nekik a meccset. Itthon játszunk, jó eredmény kell a második meccs előtt. Más szóval csodát próbálunk tenni. A Real Madrid nagyszerű csapat, de fel kell nőnünk hozzájuk.

Beszéltél Rafinhával a történtek után?
Küldtem neki üzenetet, amit megköszönt. Remélem, hogy mielőbb visszatér. Szerintem hamarosan egészséges lesz. Nagyon sajnáltam, ami történt. Labdára mentem, a másik lábammal pedig eltaláltam. Véletlenül, vagy nem, ez is a munkánk része, holnap akár velem is megtörténhet.

Radja Nainggolan

Különleges játékos vagy. A frizura, a tetoválások…
Tudom, hogy rosszfiúnak nézek ki, de aki ismer, tudja, hogy jó srác vagyok. Mindenkivel jól kijövök. Amikor ilyen dolgok történnek, azokat próbálom magam mögött tudni, különben beleőrülnék. Nagyon sajnálom a történteket.

Azt is mondják, hogy Ronaldo már nem az a játékos, aki volt. Ez igazságos?
Én csak azt látom, hogy minden héten gólokat lő. Ha nem látják már szívesen, örömmel fogadnánk Rómában. Imádnám ezt, örömmel látnánk. Normális, hogy az ilyen kaliberű játékosokat megkérdőjelezik. Világklasszis sztárok, akik maguknak köszönhetik, hogy ilyen jók. Ő kivételes.

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK