Marcelo: Mindannyian tisztában vagyunk Cristiano képességeivel

Három Real Madrid-játékos adott interjút a Getafe elleni sikert követően.

Marcelo
„Minden csapat arról álmodozik, hogy legyőzi a Real Madridot, a Getafe stadionja pedig különösen nehéz terep. Sikerült megszereznünk a győzelmet, ez a legfontosabb. A fű valóban eléggé hosszúra volt növesztve, de ez nem lehet kifogás. Alkalmazkodnunk kell a körülményekhez.”

„Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy Cristiano mire képes, ha jó formában van. Az elmúlt mérkőzéseken talán nem sikerült betalálnia, de ma ismét előlépett, amikor szükségünk volt rá.”

Marcelo a Getafe elleni meccs után

Marcos Llorente
A találkozó: 
„Pozitív hangulatban távozunk, mert sikerült elérnünk a célunkat, amely a győzelem megszerzése volt. Máris a soron következő meccs jár a fejünkben. Boldog vagyok, hogy a teljes játékidőt a pályán tölthettem. 95%-os passzpontosság? Zidane azt kérte tőlem, hogy törekedjek a minél biztonságosabb játékra. Nem akart labdát veszíteni.”

Válogatott szünet: „Több játékosunk is hamar elfáradt a hétközi összecsapások miatt, ráadásul nagyon sokat kellett utazniuk, és csak kétszer tudtunk közösen edzeni a meccset megelőzően. Ez egy kellemetlen szituáció, de nagyon keményen dolgoztunk, az erőfeszítéseink pedig nem maradtak eredmény nélkül.”

Rekord: „13 idegenbeli győzelem a La Ligában? Ez a nap mint nap elvégzett munkának köszönhető.”

Marcos Llorente a Getafe ellen

Lucas Vázquez
Értékelés:
„A három pont megszerzése elengedhetetlen volt ma számunkra, de végül elég sok gólhelyzetet sikerült kialakítanunk. Összességében a Getafe nagyon megnehezítette a dolgunkat, de a csapat nagyszerű munkát végzett. A fű elég hosszú volt, a pálya pedig száraz, ezek a körülmények sem könnyítették meg a helyzetünket. Nem lett volna szabad ennyit szenvednünk, hogy megszerezzük a győzelmet…”     

Ronaldo: „Megtiszteltetés Cristiano Ronaldo oldalán játszani. Csak idő kérdése volt, hogy betaláljon a bajnokságban is. Nagyon örült a góljának.”

Ramos: „Sergio eléggé beteg volt előző este, de vállalta a játékot, igazi kapitányhoz méltóan.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…