Asensio: Tudom, hogy nem lehetek mindig ott a kezdőcsapatban

Négy Real Madrid-játékos adott interjút a Las Palmas fölötti 3-0-s győzelmet követően.

Marco Asensio
Értékelés:
„Jó teljesítményt nyújtottunk, igazságos végeredmény született. Tudtuk, hogy gyors lefolyású támadásokkal próbálják majd bevenni a kapunkat, de a gyors, kombinatív futballunkra nem tudtak megfelelően reagálni. A második félidőben visszaesett a Las Palmas teljesítménye, ez pedig lehetőséget teremtett számunkra, hogy lezárjuk a meccset. Hogy több lehetőséget érdemelnék? Tisztában vagyok azzal, hogy nem lehetek mindig ott a kezdőcsapatban. Az edző minden játékosában bízik. Tovább kell folytatnunk a munkát, hogy a jövőben is hasonló végeredménnyel záruljanak a meccseink.”

Találat: „Hát, ez is egy szép gól volt.” (nevet)

Marco Asensio a Las Palmas ellen

Jesús Vallejo
Debütálás:
„Ez egy nagyon különleges nap számomra. Nem mindenkinek adatik meg a lehetőség, hogy játszhasson a Santiago Bernabéuban. Nagyon boldog vagyok a bajnoki debütálásom miatt, de még ennél is fontosabb, hogy győzelemmel zárult a mai találkozó. Csapatként játszottunk és megtettük, ami a három pont megszerzéséhez szükséges. A második félidőben kiválóan futballoztunk, akár nagyobb különbség is kialakulhatott volna a végére.”

Ramos: „Fantasztikus játékos és csodálatos kapitány. Már a jelenléte is nyugodtsággal tölt el, ráadásul rengeteg jó tanáccsal szolgált számomra az elmúlt hónapokban.”

Jesús Vallejo a Las Palmas ellen

Casemiro
Nyomás: „A Real Madridnál állandó győzelemkényszer uralkodik. Az emberek kritizálhatnak minket, de a bajnokság még nagyon hosszú. Nem aggódunk, mert még semmi sem dőlt el. A Barcelona sem fogja veretlenül végigjátszani a szezont, és ne felejtsük el, hogy kétszer még mi is találkozunk velük a La Ligában.”

Sárga lap: „Amikor az eltiltás veszélye fenyeget, akkor óvatosabban kell futballoznod, de nem szabad hagyni, hogy ez alapjaiban változtassa meg a játékodat. Ha a csapatnak arra van szüksége, hogy elkövess egy taktikai szabálytalanságot, akkor nem habozhatsz. Az edző jó döntést hozott, hogy lecserélt.”

Csatárok: „Szeretném kiemelni Cristiano győzeleméhségét. Talán nem sikerült betalálnia, de rengeteg helyzetet alakított ki a többieknek. Az előttünk álló meccseken számtalan lehetősége lesz megzörgetni az ellenfél hálóját. Benzema? Ő a világ legjobb kilencese. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan ő is elkezdi a gólgyártást.”

Casemiro a Las Palmas ellen

Sergio Ramos
Öröm:
„Már az első perctől kezdve a gólszerzésre törekedtünk, de Casemiro fejeséig nagyon mélyen védekezett az ellenfelünk. Ezt követően főként a kontratámadásokra helyeztük a hangsúlyt. Örülök, hogy ismét veszélyesek tudtunk lenni pontrúgásokat, rögzített szituációkat követően is. Ez a győzelem jót tett az önbizalmunknak, és végre a szurkolóknak sem kell elégedetlenül hazamenniük. Most jön a válogatott szünet, aztán a városi derbi.”

Asensio: „Hatalmas sztár, ugyanakkor még egy gyerek. Nyugalomra van szüksége, hogy csendben fejlődhessen. Elképesztő képességek birtokában van. Nagyon örülök, hogy a mi csapatunkat erősíti.”

Benzema és Cristiano: „Már a gólokkal sem fognak sokáig adósak maradni, hiszen mindketten bizonyították már, hogy a legmagasabb szinten űzik a futballt. Rengeteg olyan összecsapás lesz, ahol ők fogják megteremteni a különbséget.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

Az Osasuna elleni kezdőcsapat

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára az Osasuna elleni bajnokin. Kezdőcsapat 13. Lunin​2. Carvajal22. Rüdiger18. Tchouameni23. F. Mendy12.…