Callejón: „Erõnlét, összetartás, csapatmunka”

A Real Madrid fiatal spanyol játékosa a Valencia elleni összecsapás elõtt állt a Bwin újságírójának rendelkezésére. José Callejón szerint a csapat nagy erõssége a családias hangulat, az összetartó erõ, az Aranylabdát pedig szíve szerint minden csapattársának odaadná.

„Összetartó csapat vagyunk, együtt dolgozunk a közös cél érdekében. Nálunk vannak a világ legjobb játékosai, de így is egy családot alkotunk. Jó munkát végzünk, az emberek élvezik a meccseinket. Folyamatosan fejlõdünk, rengeteg gólhelyzetet dolgozunk ki, élvezhetõ focit játszunk.”

„Nyugtalanít a Valencia. Mindig nagyon erõsek hazai pályán, nagy nyomást gyakorolnak az ellenfelükre, megnehezítik a vendég csapat dolgát. Soldado és Jordi Alba jó formában vannak. A Real Madridnak viszont mindenkor a gyõzelemért kell küzdeni, nem számít, hogy lép pályára. Azt akarjuk, hogy az emberek jól érezzék magukat, de az elsõdleges célunk a gyõzelem kiharcolása. Mourinhónak mindig is fontos volt az erõnlét, az összetartás és a csapatmunka, és ez a késõbbiekben sem lesz másképp.”

„Mielõbb szeretnék betalálni a Bernabéuban, hogy megnyerjem magamnak a közönséget és együtt örülhessek a csapattársaimmal. A gól igazából a többiekkel közösen végzett kemény munka gyümölcse; õk azok, akik segítenek betalálni.”

„Az Aranylabdára mind a 23 játékosunkat nevezném. Nálunk vannak a legjobbak, mindig is nálunk voltak.”

„Harcolunk a bajnoki cím megnyeréséért. Még a szezon elején vagyunk, de már most nagyon szeretnénk ezt a címet.”

Forrás: www.realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK