Davor Suker: „A Real Madrid sokkal éhesebb a sikerre, mint a Barcelona”

A Real Madrid veteránja szerint korábbi csapata hamarosan ismét gyõzedelmeskedhet a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában, mivel sokkal jobban akarják a gyõzelmet, mint a Barcelona.

Davor Suker részese volt a Real Madrid hetedik Bajnokok Ligája gyõzelmének 1998-ban, 1996 és 1999 között pedig 106 mérkõzésen lépett pályára habfehér mezben és 49 alkalommal zörgette meg az ellenfelek hálóját a madridi szurkolók örömére. Emellett bezsebelt egy bajnoki, egy szuperkupa és egy nemzetközi szuperkupa serleget is.

Az elmúlt évek nem voltak ilyen gazdagok trófeák tekintetében, azonban Sukert lenyûgözi a csapat idei teljesítménye.

„A Madrid jelenleg rendkívül erõs. Nagyszerû eredményeik vannak, ez pedig nem véletlen; vezetik a spanyol bajnokságot, a Bajnokok Ligájában is elsõk a csoportjukban. Nagyszerû futballt játszanak, sok gólt szereznek.”

„A Real Madrid jelen pillanatban éhesebb a sikerre, mint a Barcelona.”

„Mourinho egy igazi gyõztes. Azért jött Spanyolországba, hogy megnyerje a bajnokságot, és meg is fogja nyerni. Õ a megfelelõ edzõ ennek a csapatnak az élére. Florentino Pérez nem hibázott, amikor a legjobbat szerzõdtette.”

„Mourinho keményen dolgozik a csapaton, de én már látom, hogy vagy a bajnokságot vagy a Bajnokok Ligáját meg fogják nyerni. Szerintem idén a bajnokságot, mivel sokkal kiegyensúlyozottabbak, mint a Barcelona. ”

„Hogy lehet megverni a Barcelonát? Ez egyszerû. El kell venned tõlük a labdát és gólt kell szerezned. Annak a csapatnak van nagyobb esélye a gyõzelemre, amelyik birtokolja a labdát. A Madrid pedig ezt meg tudja tenni.”

Forrás: www.goal.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK