Három utánpótlás játékos küzd az U19-es válogatottba kerülésért

A Real Madridot három játékos képviseli a tizenkilenc év alattiak spanyol nemzeti válogatottjának edzõtáborában. A Castillából Jesé Rodriguez és Omar, a Real Madrid C csapatából pedig Derik Osede kapott behívót Julen Lopeteguitól, hogy csatlakozzanak hétfõn a futballszövetség edzõtáborához, ahol szerdáig maradnak.

Mint ismeretes, nyáron Spanyolország megnyerte a 2011-es U19-es labdarúgó-Európa-bajnokságot, most pedig Belgiummal, Örményországgal és Olaszországgal kell megküzdenie, hogy ismét a döntõ legjobb 8 csapata közé jusson. A csoport gyõztese részt vehet az Észtországban július 3. és július 15. között megrendezésre kerülõ döntõben. A mostani edzõtáborban a fiatalok azért küzdenek, hogy bekerüljenek a szûk keretbe.

Omar:
„Nagyon izgatottak vagyunk. A mindennapi munka az, ami ha Isten is úgy akarja, elõbbre visz. Keményen dolgozunk, ami segít, hogy jó formában legyünk erre az eseményre. Jól ki kell használnom ezt a lehetõséget.”

Derik:
„Jó formában vagyok, de tovább kell dolgoznom. Jó csapatot alkotunk, egységesek vagyunk. Amellett, hogy csapattársak, barátok is vagyunk, mindig együtt vagyunk itt a nemzeti csapatban is. A mi korunkban a legtöbb, amit elérhetünk, az a szereplés az U19-es labdarúgó-Európa-bajnokságon, mi pedig megpróbáljuk ezt megvalósítani.”

Jesé:
„Komoly elvárásokkal gyûltünk itt össze és dolgozunk, hiszen a végleges keret még nem állt össze. Az edzõ tizennyolc játékost akar kijelölni. Keményen meg kell dolgozni a helyért. Nem könnyû feladat ez. Mindig büszke vagyok rá, ha visszatérhetek a nemzeti csapatba, hogy képviseljem a hazámat egy európai versenysorozatban.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK