Casillas és Iniesta a két autogramvadász + videó

Iker Casillas és Andres Iniesta egy rövid idõre átállt a „másik” oldalra, egy reklám kedvéért eljátszották, hogy teljesen ismeretlen emberek, majd az utca emberét csodálkozva, autogramért és közös fotóért könyörögve szólították meg.

Elkészült a spanyol bajnokságot népszerûsítõ legújabb reklám, melynek fõszereplõje Iker Casillas és Andres Iniesta, a liga két nagyszerû játékosa.

A történet szerint a két játékos teljesen átlagos, ismeretlen ember, akik az utcán járva híres sportolókat vélnek felfedezni a járókelõkben, akiket aztán meglepett, örömteli arccal meg is szólítanak, autogramot, közös fotót, ölelés reményében.

Bonyolította a helyzetet, hogy a mindenféle korcsoportba tartozó, általuk leszólított emberek megpróbáltak tõlük autogramot, ölelést és közös fotót kérni.

Mindkét játékos remekül hozta a szerepét, igazi szurkolóként viselkedtek a számukra teljesen ismeretlen emberekkel, még odáig is elmentek, hogy letérdeltek a hitetlenkedõ járókelõk elõtt.

Hogy mi is sült ki a próbálkozásból? Alább saját készítésû magyar felirattal megnézhetik a penamadridista.hu kedves olvasói. 

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK