A Real Madrid jövõje

A Santiago Bernabéu-stadion átalakítása a zászlóshajója a klub jövõbeli terveinek.

A 110 éves Real Madrid folytatja önmaga megújítását, innovatívan, elõre nézve a jövõbe. A legjobb bizonyíték erre a Santiago Bernabéu-stadion átalakításának, valamint a Valdebebas-i Ciudad Real Madrid kibõvítésének tervei. Ezeknek a nagyszabású építési munkáknak a célja, hogy tovább erõsítse a klub státuszát, mint világ futballjának egyik vezetõ hatalma. 

Az ambíciózus tervek alapján a Santiago Bernabéu-stadion a világ egyik legmodernebb futballarénája lesz. Módosulni fog a homlokzata, teljesen korszerû designt kap, és az épületben további szórakozási lehetõségek, éttermek lesznek kialakítva. Az elnök Florentino Pérez a következõket mondta a tervekrõl: “Ellátjuk a stadionunkat egy olyan külsõ héjjal, ami rendkívüli építészeti teljesítményt igényel. A Bernabéu különleges stadion lesz, a legjobb a világon, és megkoronázása a 21. századi stadionépítési törekvéseknek.”

A Bernabéu az a hely, ahol a madridisták az 1947 decemberi megnyitása óta a csapat sikereinek örülhetnek. Hogy megmaradjon a szurkolók számára a madridizmus templomának, az átalakítások érinteni fogják a stadion túrát és a múzeumot is. Ezen túlmenõen egy új 1000 autó befogadására alkalmas mélygarázs lesz kialakítva a Paseo de la Castellana felõl. Megreformálják a belépési pontok rendszerét, valamint minden ülõhely a stadionban fedett lesz.

Sor kerül a Real Madrid sportközpontjának bõvítésére is, amely a tervek szerint az elsõ csapat és az akadémia otthona lesz. Ez a beruházás kényelmesebbé teszi a jelenlegi keret számára a mérkõzésekre való felkészülést, valamint jobb körülményeket biztosít a klub jövõbeli sztárjainak…
 

Forrás: www.realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK