Manolo Preciado Valdebebasban járt

A Sporting Gijón korábbi edzõje, Manuel Preciado ma reggel meglátogatta a Real Madrid edzõközpontját. Megtekintette a csapat edzését, beszélt José Mourinhóval és Aitor Karankával, illetve a klub hivatalos honlapjának újságírójával.

Preciado„A csapat nagyon magas szinten játszik. Tíz pontos elõnyük van a Barcelonával szemben, ami már-már csillagászati, emellett pedig még a Bajnokok Ligájában is versenyben vannak… Úgy gondolom, hogy jó szezonjuk lesz. Fociról beszélünk, tehát sosem lehet elõre megmondani, hogy ki fogja megnyerni a bajnokságot, de most minden amellett szól, hogy idén a Real Madrid lesz a bajnok. A Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszba érkezett, de úgy tûnik, hogy a Real idén messzire juthat.”

„Moruinhóval jelenleg kiváló a kapcsolatunk. Nagyra értékelem ahogy velem viselkedik és hogy nagyra becsül engem. Õ egy nagyszerû edzõ. Ez a napi munkáján és az eddig elért eredményein is látszik. A sikerei nyilvánvalóvá válnak, ha látod, hogy edzi a csapatát, hogy dolgozik, hogy motiválja a játékosait. Egy igazi gyõztes.”

„Azért jöttem, hogy megnézzem a Real Madridot akció közben, és egy kicsit tanulásra, javulásra és különbözõ edzésmódszerek megismerésére használjam a szabadidõmet. Erre nem is lehetne alkalmasabb hely. El vagyok ragadtatva. Beszéltem Mourinhóval és Karankával… Többet akarok tanulni.”

„Jól érzem magam. Sok éven át dolgoztam megállás nélkül, közel tizenöt éven át, jó egy kicsit feltöltõdni. Ezt a lehetõséget arra használom, hogy új dolgokat ismerjek meg. Amikor edzõként dolgozol, csak a saját csapatodra koncentrálsz, ezért néha elveszted a rálátásodat a körülötted lévõ világra. Továbbra is szeretném javítani az edzõi képességeimet, hogy így jobb legyek, ha egy csapat egyszer megkeres.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK