Santillana: Ronaldo sokkal komplettebb játékos, mint Messi

A Real Madrid korábbi legendás csatára, Santillana szerint Cristiano Ronaldo sokkal komplettebb játékos, mint Messi, de szüksége lenne arra, hogy csapatával trófeákat nyerjen. Az 59 éves veterán, aki több, mint százötven gólt szerzett a Real Madridnál töltött tizenhét éve alatt, úgy látja, a portugál játékos más, mint a klub korábbi csatárai.

„Ronaldo olyan fizikai adottságokkal rendelkezik, amelyekkel más csatárok nem. Hugo Sanchez és én például nagyszerû befejezõ emberek voltunk, de mi rá voltunk utalva a csapattársainkra.” – kezdte mondandóját az 59 éves veterán.

„Ronaldo az ereje és gyorsasága miatt egyedül is képes gólokat lõni. 50 méterre a kaputól is tud játszani, és senki nem tudja megállítani a gólszerzésben.”

„Õ egy kivételes sportoló, irigylésre méltó testi adottságokkal, ami lehetõvé teszi számára, hogy rendkívül magasra ugorjon, és ki tudja használni kiváló fejelõképességét.”

„Komplett játékos. Igazság szerint sokkal komplettebb, mint Messi, még akkor is, ha úgy gondolom, hogy az argentin jóval technikásabb és ha gyorsan folyik a játék, a labdát jobban kezeli.”

„Messi szintén igazi zseni. Mégis úgy gondolom, hogy Ronaldo sokkal inkább gólvágó.”

Santillana szerint a portugál játékosban minden megvan, hogy legendás játékossá váljon a Santiago Bernabéuban.

„Ronaldo kivételes futballista, lenyûgözõ mennyiségû gólt szerez, amióta a klubhoz érkezett.” – mondta a veterán csatár.

„Az egyetlen dolog, ami még hiányzik vele kapcsolatban, az a trófeák megnyerése, ami a legfontosabb egy olyan klubnál, mint a Real Madrid.”

„Eddig csak egy Király-kupát nyert meg, de úgy gondolom, hogy idén meglesz neki a bajnokság is.”

Santillana rámutatott, hogy a két játékos összehasonlításakor a különbséget a trófeák száma jelenti.

„Egy szezon végén legalább olyan, de talán még jobb mutatókkal rendelkezik, mint Messi, de ha végül az utóbbi nyeri a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját, akkor…”

„Cristianónak címeket kell nyernie a csapatával.” – zárta mondandóját a legenda.

Forrás: goal.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK