Karanka: Nem érdekel minket Guardiola nyilatkozata

A szokásos mérkõzés elõtti sajtótájékoztatót ezúttal Aitor Karanka, José Mourinho segítõje tartotta meg. A segédedzõ a Villarreal elleni mérkõzésrõl, a csapat Málaga elleni teljesítményérõl beszélt, illetve szót ejtett néhány játékosról is.

„Mindig csak az aktuális három pontot tartjuk szem elõtt. Nem tudjuk, hogy milyen lesz a Villarreal most, hogy új edzõjük van, de mi jó munkát végzünk, és ezt kell tennünk a továbbiakban is. Teljesen mindegy, hogy nyolc vagy tíz pont elõnyünk van, ugyanúgy dolgozunk.”

„Különleges munka folyik az öltözõben. Az emberek már két hónapja a korai ünneplésrõl beszélnek, de az edzõ figyelmeztetett mindenkit, hogy a vasárnapihoz hasonló események megtörténhetnek. Nagyszerû számokat produkálunk, változatlanul kell dolgoznunk tovább.”

„A futballban az emberek mondanak olyan dolgokat, amiket még õk maguk sem hisznek el igazán, de minket nem érdekel Guardiola nyilatkozata, csak a munkánkra koncentrálunk, ahogy eddig is tettük. Biztosan tudja, hogy miért mondta azt, nincs már esélyük megnyerni a bajnokságot. Nem számít mit gondol. Biztos elõnyünk van, jó munkát végzünk.”

„Ahogy haladunk elõre az idõben, egyre fontosabbá válnak a pontok a csapatoknak. Mi néha jobban játszunk, mint mások, de nem hibázhatunk, továbbra is keményen kell dolgoznunk. Csak azért kell aggódnunk, hogy nehogy valamit rosszul csináljunk, de eddig minden rendben van. Most csak az számít, hogy mindenki egyformán felelõs mindenért. Nem kritizálhatunk senkit a csapatból, mivel mindannyian nagy erõket mozgattak meg a Málaga ellen.”

„Coentrao a csapattal dolgozik, ma eldõl, hogy bekerülhet-e a keretbe.”

„Arról, hogy ki végezze a szabadrúgásokat, a körülmények és a játékosok döntenek. Cristiano Ronaldo lehet, hogy nem lõtt gólt ezekbõl, de fantasztikus eredményeket ér el, nem érheti kritika.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK