Rideg lehet a kapcsolat Iker és Mou között

A barcelonai Sport szerint hónapok óta rideg a kapcsolat José Mourinho és Iker Casillas között. Állítólag mindketten nehezen félreérthetõ jelekkel hozták nyilvánosságra, hogy nagyon nem bírják egymást.

A Real Madrid vezetõedzõje korábbi állomáshelyein rendre remek kapcsolatot ápolt játékosaival, most azonban úgy tûnik, van olyan, akivel még neki is meggyûlik a baja: Iker Casillas amúgy messze nem arról híres, hogy nehezen kezelhetõ személyiség lenne, ugyanakkor több olyan jel is van, ami arra enged következtetni, hogy nincs minden rendben a madridi öltözõben.

Mourinho korábban többször is hangzatos nyilatkozatokkal vonta kérdõre a Barcelona sikereinek jogosságát, továbbá a legtöbb El Clásicón kemény, sokszor durva játékra próbálta ösztökélni csapatát. A mindig visszafogott Iker Casillasnak ez nem tetszett, ezért a két csapat Szuperkupa-meccse után telefonon kért elnézést válogatottbeli csapattársaitól, amirõl késõbb természetesen Mourinho is tudomást szerzett, és egyáltalán nem volt emiatt boldog.

A barcelonai érdekeltségû sajtó úgy tudja, Mourinho és Casillas között hónapok óta teljesen rideg a kapcsolat, lehetõség szerint kerülik egymást, nem beszélgetnek.

Különösebb visszhangja eddig érthetõen nincs az ügynek, a Real Madrid ugyanis vezeti a spanyol bajnokságot, és bejutott a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé, amennyiben viszont a szezon végén nem sikerül elérni a tervezett célokat, kettõjük konfliktusa hangsúlyosabbá válhat, és hátrányosan érintheti az öltözõn belüli egyensúlyt.
 

Forrás: FourFourTwo
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK