Ellopott két pont, újra nyílt a bajnokság

A Málaga elleni találkozó után a Villarreal otthonában is pontokat hullajtott a Real Madrid a spanyol bajnokságban, így 29 forduló után már csak hat ponttal vezet a fõvárosi együttes.

Az elsõ félidõben kevés érdemleges eseményt láthatott a közönség, a pályán a küzdelem dominált, helyzetek csak ritkán alakultak ki.

A szünet után aztán már bõven volt mirõl beszélni, elõször arról, hogy a 61. percben egy ragyogó támadás végén megszerezte a vezetést a Real Madrid: Mesut Özil sarokkal játszotta a labdát Cristiano Ronaldo elé, a portugál pedig higgadt maradt a befejezésnél, és megszerezte a vezetést csapatának. 0–1

Késõbb a helyzetek alapján több gólt is szerezhetett volna a „királyi gárda”, a kapu elõtt azonban könnyelmû volt, így életben tartotta a Villarreal reményeit. Erre pedig alaposan ráfizetett, a 82. percben Marcos Senna gólra váltott egy szabadrúgást, így kevéssel a vége elõtt újból döntetlen állt az eredményjelzõn. 1–1

A madridi játékosoknak nem tetszett, hogy a hazaiak a semmibõl, vitatható körülmények között egyenlítettek, elkezdtek reklamálni, és hamarosan megfogyatkoztak: Senna gólja után Sergio Ramos kapott piros lapot egy szabálytalanság miatt, majd Mesut Özil reklamált valamit, amiért ugyancsak elõhúzta a pirosat a játékvezetõ.

Ezt megelõzõen egyébként a Real Madrid másodedzõjét Ruí Faríát állította ki reklamálás miatt a játékvezetõ, a Villarreal egyenlítõ gólja után pedig José Mourinho tett félreérthetõ gesztust, így kénytelen volt elhagyni a játékteret… az eredmény ezután már nem változott, a Real Madrid hiába szorította be kilenc emberrel is ellenfelét, nem tudta megszerezni a három pontot.

Villarreal–Real Madrid 1–1 (0–0)
Gólszerzõk: Cristiano Ronaldo (61.) ill. Senna (82.)

Forrás: FourFourTwo
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK