Mourinho: Fontos, hogy elkerüljük a sérüléseket

A Real Madrid csapata megérkezett Kuvaitba, ahol május 16-n este barátságos mérkõzést játszik a helyi válogatottal. Az esemény elõtt José Mourinho és Iker Casillas adott sajtótájékoztatót.

Mourinho:
„Ez az elsõ alkalom, hogy ebben az országban járok, de nem turistaként vagyunk itt; játszani és nyerni jöttünk. Tudjuk, hogy ez egy barátságos mérkõzés, de a Real Madridnak mindig növelnie kell presztízsét, amennyire csak lehetséges. Ezért utazott az egész csapat. Mindenki játszani fog holnap a Real Madrid iránti tiszteletbõl. Kicsit fáradtak a fiúk, mivel nagyon kemény szezon van a hátuk mögött, de mindenki jó formában van.”
„Tiszteljük Kuvait válogatottját, de az embereknek látniuk kell, hogy most ünnepeltük meg a bajnoki címet, hét órás repülõúton vagyunk túl, és alig készültünk a meccsre. Fontos, hogy senki ne sérüljön le holnap, mivel sokan már az Európa-bajnokságra gondolnak a játékosaim közül. Jó meccset akarunk játszani és megpróbálunk majd gyõzni.”
„A játékosoknak köszönhetõen nyertük meg a bajnoki címet, de Ronaldo különleges, mivel minden helyzetbõl gólokat lõ. Messivel kiemelkednek a többiek közül, és ha van igazság a futballban, akkor idén Cristiano nyeri majd az Aranylabdát.”
„A Real Madrid játszani akart Kuvaitban, és ezt nehéz lett volna az elõszezonban megvalósítani, a rövid szünet és az idõjárás miatt. A játékosaim szerettek volna már nyaralni, de jól kezelik a helyzetet. Azért vagyunk itt, hogy jó munkát végezzünk.”

Casillas:
„Egy barátságos meccset akarunk játszani, amelynek buli hangulata lesz. Nagyszerû teljesítményt akarunk nyújtani, hogy az emberek élvezzék a Real Madrid játékát. Nyerni akarunk.”
„Ronaldo a világ két legnagyobb befolyással bíró játékosának egyike. A Real Madrid egyik fontos pillére õ, egy korszak megtestesítõje.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK