Cristiano: Egy tíz éves szerzõdést is aláírnék most

Cristiano Ronaldo remekül érzi magát Madridban, legszívesebben itt fejezné be pályafutását.

“Õszintén szólva, ha csak rajtam múlna, akkor a Real Madridban fejezném be a karrieremet. Aláírnék akár egy tíz éves szerzõdést is. Maradni akarok, de ez a döntés más embereken is múlik.”

“Egy ilyen klubnak olyan csúcs edzõje kell legyen, mint Mourinho. Itt kell lennie. Szerintem nyilvánvaló, hogy a Real Madrid nem nyerne ennyi címet nélküle.”

“Megváltoztattuk a Barcelona elleni sorozatunkat és biztos vagyok benne, hogy innentõl kezdve sokkal jobb lesz a helyzet. Mi játékosok jóval magabiztosabbak vagyunk és jobban hiszünk a csapatban. A Barcelona elleni játék nagyon igénybe veszi az embert, mégis kilenc ponttal elõttük végeztünk és megvertük õket a Camp Nouban. Ez egy kivételes szezon volt, személyes és csapat szinten is.”

“Életem legjobb idejét élem most, fizikai és lélektani szempontból is. Ezt folytatni akarom és élvezni az egészet a madridistákkal, mert az utóbbi hónapokban szoros kapcsolat alakult ki közöttünk. Nagyon közel érzem magam hozzájuk és ezért is szeretnék sokáig itt maradni, hogy kimutathassam a Real Madrid meze iránti szeretetemet és mindent megtegyek a csapatért.”

“Az biztos, hogy megpróbálom tovább javítani a mutatóimat. Lehet, hogy nem leszek képes több gólt szerezni, de több gólpasszt adhatok majd. Egyre nehezebb, de mindig igyekszem a legjobbamat adni. Usain Bolt 9.58-at futott 100 méteren és ezt gyakorlatilag lehetetlen lesz megdöntenie, de biztos vagyok benne, hogy megpróbálja majd.”

“Nem érdekel annyira az Aranylabda, mert a legfontosabb a bajnokság megnyerése volt számomra, ami nehéz, ha nem a legnehezebb Európában. Ráadásul én nem is szavazok és mindenkinek más az ízlése. Több Real Madrid játékos és én is elég jól teljesítettünk ahhoz, hogy kiérdemeljük a nevezést. Azonban nem tudom elrejteni, hogy mennyire szeretném megnyerni, mert egyéni szinten ez a legnagyobb kitüntetés, amit egy játékos kaphat.”

Forrás: www.realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK