Mourinho megható levélben búcsúzott

Jó egy éve még összevesztek, azóta azonban kibékültek – Mourinho és Preciado kapcsolata folyamatosan téma volt a spanyol sajtóban, a jelek arra mutattak, hogy a korábbi ellenségeskedésbõl egy õszinte barátság kovácsolódott.

„Nem vagyok senki ahhoz, hogy dicsõítsem Manuel Preciado életét, de kollégaként, és mint a labdarúgásért dolgozó emberként, szeretném mindenki felé tolmácsolni a fájdalmamat ebben a nehéz pillanatban” – áll Mourinho levelében, amit Manuel Preciado halálhíre után írt meg.

„Egész biztos, hogy a Villarrealt feljuttatta volna az élvonalba. Ahol volt, az összes csapatban otthagyta a nyomát. Manolo mindig méltó versenytárs volt, amit remekül felfedeztem, amikor legutóbb márciusban meglátogatott minket Valdebebasban” – folytatta levelét a Real Madrid vezetõedzõje.

A portugál szakember azzal zárta búcsúlevelét, hogy Preciado személyében egy különleges embert vesztett a labdarúgás, és sosem fogja elfelejteni: „Meg fogom õt õrizni az emlékezetemben!” – fejezte be Mourinho.

A két vezetõedzõ korábban azért veszett össze, mert Mourinho egyik nyilatkozatában félreérthetõ célzást tett Preciado akkori csapatára, a Sporting Gijónra, amely szerint eleve meg sem próbált jó eredményt elérni a Barcelona elleni bajnokin.

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK