Modric megtagadta az edzést a Tottenhamnél

Nem volt hajlandó megkezdeni a munkát Luka Modric a Tottenham együttesével. Az engedetlen játékosnak tegnap kellett volna edzésbe állnia, ám õ ehelyett csak André Villas-Boasszal találkozott, magatartása pedig újabb lépés lehet a Real Madriddal folytatott tárgyalások lezárulása felé.

Saját autójával, egy Bentley volánja mögött érkezett a Tottenham edzõközpontjába tegnap délelõtt Luka Modric, aki egy, a rá váró újságírók által nehezen elérhetõ helyen parkolt le. Bár két spanyol sajtós, valamint a Sky Sport képviselõje is ott volt a helyszínen, Angliában nem övezi nagy érdeklõdés a játékos ügyét: a British Open és a közelgõ Olimpia mindent felülír.

A középpályás idõben, fél 10-kor érkezett, noha a válogatott játékosok idei elsõ edzése csak 11 órára volt kiírva. A munka azonban a legkevésbé sem érdekelte Modricot: az egyetlen célja az volt, hogy szemtõl szemben találkozzon André Villas-Boas vezetõedzõvel. Az AS a játékoshoz közeli forrásokra hivatkozva állítja, hogy Modric igen éles hangnemben beszélt mesterével. „A Madridba akarok igazolni. Nincs visszaút. Most nem vagyok megfelelõ mentális állapotban ahhoz, hogy eddzek” – fogalmazott állítólag. Villas-Boas ezzel szemben megértõnek mutatkozott, bár azt játékosa tudomására hozta, hogy a Madrid ajánlatának közelítenie kell Daniel Levy klubelnök elvárásaihoz, különben nem fogja áldását adni a transzferre.

Ez volt az elsõ alkalom, hogy Villas-Boas és Modric személyesen találkoztak – eddig csak telefonon tartották a kapcsolatot, hisz a portugál mindössze két hete vette át a londoni csapat irányítását. A 26 éves játékos a hírek szerint elmagyarázta neki, miért szeretne távozni („Hosszú idõt töltöttem el itt, a Madrid pedig az álmom, egy soha vissza nem térõ lehetõség.”). Villas-Boas erre elengedte a tegnap délutáni edzésrõl is, bár a ma reggeli tréningen már meg kellett jelennie. A találkozó nagyjából fél óráig tartott, majd sor került az elsõ edzésre, amelyen Modric kivételével az összes válogatott játékos részt vett. A horvát velük ellentétben reggelizni ment, majd 11 óra körül kocsiba ült, és elhajtott a helyszínrõl.

Modric magatartása kulcsfontosságú lehet az ügyben, bár a játékos környezete és az ügynökei mindent megtesznek azért, hogy ne lázadozásként beszéljenek az esetrõl, hisz ez ellentétes lenne az érdekeivel. A cél most egyértelmûen az ügy minél gyorsabb lezárása, hogy a játékosnak holnap ne kelljen felszállnia a Tottenham Amerikába induló gépére. Kétséges, hogy ezt sikerül-e megvalósítani, hisz a két klub álláspontja most is igen távol áll egymástól. A Madrid 30-35 millió eurós ajánlata meg sem közelíti a Daniel Levy által kért 45 milliós összeget, amit egyébként a Paris Saint-Germain szívesen kifizetne érte, ám mióta a Blancók is beszálltak a versenybe, Modricnak esze ágában sincs Franciaországba szerzõdni. ..

FRISS: Modric tovább feszíti a húrt, és azok után, hogy megtagadta a tegnap reggeli edzést, majd a délutáni tréningrõl elengedték, ma délelõtt már meg sem jelent a Tottenham edzõközpontjában, abszolút  világossá téve ezzel a szándékait.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK