A Tottenham nem engedi át ‘aprópénzért’ Modricot a Real Madridnak

Az észak-londoni egyesület álláspontja világos: nem érdekli õket sem Sahin, sem Carvalho opciója a Modricért folytatott tárgyalások során, ahol a játékos árat 51 millió euróban határozták meg.

Bár az elmúlt napokban arról szóltak a hírek, hogy a felek egyre közelebb kerülnek a végsõ megállapodáshoz, a White Hart Lane-hez közeli információk szerint azonban az egyezség még nagyon messze van, annak ellenére, hogy a Real Madrid jócskán javított az eddigi 39,5 millió eurós ajánlatán. Daniel Levy igényeit azonban úgy néz ki nem tudja kielégíteni a Madrid delegációja, hisz a Tottenham elnöke nem kevesebb, mint 51 millió eurót szeretne a horvát irányítóért. A Real Madrid dolgát nehezíti továbbá, hogy a Paris Saint-Germain is beszállt a Modricért folytatott harcba, és a franciák minden további nélkül hajlandóak lennének kifizetni a Levy által kért összeget. Pechükre azonban Modric kijelentette: vagy a Real Madridba igazol, vagy sehova, így a franciák a pénzükkel ezúttal nem sokat tudtak elérni… Modricnak ugyanakkor lennének kérõi az angol elsõosztályból is (tavaly nagyon közel került a Chelseahez, és a Manchester Uniteddel is rendszeresen szóba hozta az angol sajtó), azonban a Tottenham álláspontja ez ügyben is világos: nem akarják egyik közvetlen riválisukat sem erõsíteni csapatuk egyik legjobbjával.

Szóba került az elmúlt napokban, hogy Sahin és Carvalho is részese lehet Modric átigazolásának, azonban André Villas-Boas, a Tottenham vezetõedzõje mindkét játékos érkezését megvétózta. Carvalho csöppet sem érdekli a portugál mestert – bár egy idõben voltak olyan pletykák, hogy a jövõben akár az edzõi stábban is számítana rá. Sahinnak kapcsolatban nem ennyire egyértelmû a portugál mester hozzáállása, azonban véleménye szerint a török focista bizonyára nem tudná felvenni a Premier League ritmusát, így inkább a Porto középpályásának, João Moutinhónak a leigazolását szorgalmazná (akit a Porto nem kevesebb, mint 38 millió euróra taksál).

Luka Modric 2008-ban érkezett a Tottenhamhez, az ex-Real edzõ, Juande Ramos igazolta le õt a Dinamo Zagreb csapatától, 23 millió euróért cserébe. A szerzõdésébõl további négy év van hátra, emiatt a Tottenhamnak nem sürgõs túladnia rajta. A hírek szerint a horvát mindenben megállapodott a Real Madriddal, és heti 152 000 eurós fizetés fejében csatlakozna is José Mourinho gárdájához – amennyiben az egyezség végre megszületik a két klub között.

A Tottenhammel azonban nem tud könnyedén dülõre jutni a Real Madrid, emiatt úgy néz ki, hogy Modric klubváltásának ügye egészen az átigazolási idõszak utolsó napjáig, augusztus 31-ig is elhúzódhat…

Forrás: goal.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK