Khedira: Mourinhónak joga volt a sajtó elõtt elmondani a véleményét

José Mourinho mellett Sami Khedira állt a sajtó rendelkezésére a Real Madrid holnapi Bajnokok Ligája mérkõzése elõtt. A német középpályás kiállt edzõje mellett, és biztosította a szurkolókat odaadásáról.

„Természetes, hogy egy edzõnek nagy a felelõssége, viszont játékosokként a mi felelõsségünk az, hogy mit mutatunk a pályán, és Sevillában nem játszottunk úgy, ahogy kellett volna.”

„Mourinhónak igaza volt, amikor a teljesítményünkrõl beszélt. Szörnyen játszottunk, neki pedig minden joga megvolt hozzá, hogy ezt a sajtó elõtt is kifejtse. Számomra nagyon fontos, hogy jól játszunk.”

„Sosem játszottam jobb oldali védõként, de nincs gondom ezzel, ha így segíthetem a csapatot. A Sevilla elleni meccs egyszeri alkalom volt, most már a Bajnokok Ligájára koncentrálunk, ami egy nagyon nehéz sorozat, és rendkívüli módon motivál minket. A bajnoki cím megvédése mindenki számára kihívás, úgyhogy nem fogunk kizárólag egy célra koncentrálni.”

„Az önbecsülésünk jelenleg eléggé mélyponton van, de gyorsan helyre kell állítanunk, és készen kell állnunk a játékra, mivel nagy este lesz a holnapi.”

„Nem értek egyet azzal az állítással, hogy jobban játszom a válogatottban, mint a Real Madridban. Az edzõ az, aki eldönti, hogy milyen poszton számít rám, de bármi is legyen a döntés, én nagyon motivált vagyok. Madridban más szerepem van, mint a válogatottban. Holnap nagy kihívás lesz Touré ellen játszani, de a csapat többi tagjáról sem feledkezem meg. A City nagyszerû játékosokkal rendelkezik, de remélhetõleg jó munkát végzek majd.”

„A csoportunk nagyon erõs, hiszen négy minõségi csapatból áll, de ennek nagyon örülök, mivel a legjobbak ellen játszhatunk. Minden mérkõzés kemény lesz, hiszen topcsapatokról van szó.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK