Iker nem ünnepelte a Real Madrid góljait a Manchester City ellen

Iker Casillas nem ünnepelte meg a Real Madrid gyõztes gólját. Ez a tény már elég volt ahhoz, hogy rosszindulatú pletykák kapjanak szárnyra a csapattal kapcsolatban, öltözõi széthúzásról, spanyol-portugál ellentétrõl, Mourinho – Casillas ellentétrõl. Pedig a történtek valódi oka ettõl nagyon távol áll, és rendkívül emberi.

Casillas nem a legjobb hangulatban várta a Manchester City elleni mérkõzést. Csupán néhány órával az összecsapás elõtt szerzett tudomást arról, hogy egy lengyel fiú, Dawid Zapisek teste feladta a harcot betegsége ellen, és eltávozott az élõk sorából.

És hogy ki is volt õ? Egy tizennégy éves beteg kissrác, akinek legnagyobb álma teljesülhetett, amikor találkozott Iker Casillasszal az Európa-bajnokság alatt. A spinális izomatrófiától szenvedõ kisfiú szobája tele volt a játékost ábrázoló poszterekkel, fotókkal. Ahogy õ maga mondta, sikerült megvalósítania az utolsó dolgot „mielõtt békében nyugodhat”. Iker saját Facebook oldalán is kinyilvánította gyászát: „Legõszintébb részvétem a családnak. Nyugodj békében barátom.”

Ez volt tehát az oka annak, hogy Iker csapata egyetlen gólját sem ünnepelte meg a Manchester City elleni gyõztes mérkõzésen, bár ezek közül a TVE kamerája csak az utolsót rögzítette, Cristiano Ronaldo góljánál.

Casillas nem volt a legjobb formában idei elsõ Bajnokok Ligája mérkõzésén, ráadásul a bekapott gólokért is kritikákat kapott, fõleg a másodikért.
 

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK