Zidane, Figo, Morientes együtt a pályán

Zinedine Zidane, Emilio Butragueño és Aitor Karanka is tagja lesz az egyik csapatnak, amelyet a Real Madrid történelmének élõ legendái alkotnak a Ramón Moreno Grosso tiszteletére megrendezésre kerülõ emléktornán.

A gálamérkõzésnek a Navalcarbón stadion ad otthont Las Rozasban (a játékos korábbi élõhelyén) szeptember 28-án, a két „összecsapó” csapat pedig a „Fernando Hierro barátai” és „Chendo barátai” lesz. „Grosso követendõ példa mindenki számára, egész életét a sport és a futball népszerûsítésének szentelte” – mondta José Ignacio Fernández Rubio, Las Rozas polgármestere.

Mindkét csapat legendás Real Madrid játékosokat vonultat fel, többek közt olyan nagy nevek vesznek majd részt a tornán, mint Zidane, Hierro, Alfonso, Julio Llorente, Sanchís, Martin Vázquez, Rubén de la Red, Aragón, Buyo, Chendo, Karanka, Butragueño, Figo, Morientes.

A kispadokon sem ülnek majd kisebb nevek, hiszen Vicente del Bosque irányítja majd az egyik együttest, José Antonio Grande és Amancio Amaro segítségével. A bírói feladatokat Eduardo Iturralde és Rafa Guerrero látja majd el.

A 3. Ramón Grosso emléktorna, amelyet korábbi Real Madrid játékosok szerveznek a város vezetésével karöltve, az idei San Miguel fesztivál részeként kerül megrendezésre. A meccs bevételeit teljes egészében jótékonysági célokra ajánlják fel, egy autista emberekkel foglalkozó szervezet számára.

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK