Mijatovic: Cristiano jobb, mint Messi

A Real Madrid korábbi BL-gyõztes játékosa és sportigazgatója, Pedrag Mijatovic bizakodó a csapat idei Bajnokok Ligája szereplését illetõen.

„Két különbözõ játékos. A mozgásuk, ahogy játsszák a játékot… De számomra Cristiano jobb, mint Messi. Õ sokkal komplettebb játékos. Gyorsabb, robbanékonyabb, mindkét lábát használja, jól fejel. Úgy gondolom, Cristianónak nincs hibája. Ha választanom kellene, Cristianót választanám.”

„Ez Mou harmadik szezonja edzõként a Real Madridnál, a csapat pedig van elég fejlett ahhoz, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját. Eljött az idõ. Mourinho a világ legjobb edzõje. Efelõl nincs kétségem. Optimista vagyok, bár nagyon hosszú út vezet a sikerhez, de minõségi ez a keret és az elmúlt két évben nagyon kevésen múlt, hogy a döntõbe jussanak.”

„Ez a madridi csapat ugyanolyan, mint az edzõje. Látható, hogy meg akarják nyerni a tízedik Bajnokok Ligája trófeát a Real Madridnak. Rendkívül szenvedélyesek, különösen Mourinho. Õ pedig nyerni fog. Megtette már a Portóval és az Interrel. Harmadszorra a Madriddal akarja elérni ezt a sikert. Ezt pedig korábban egyetlen edzõ sem tudta megtenni.”

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK