A Real Madrid játékosait hiénákként ábrázolták az egyik katalán televízióban – a Madrid perel

A katalán TV3 televíziós csatorna katalán szemüvegen keresztül nézi a világot, ez abból is látható, hogy legutóbb egy felháborító videót készített a Real Madrid kapcsán, amelyben a habfehér alakulat játékosait hiénákként ábrázolta. A Real Madrid jogi lépéseket tesz.

A Real Madrid jogi lépéseket tesz a katalán TV3 televíziós csatorna ellen, amiért az egy videó-összeállításban hiénákhoz hasonlította a Real Madrid játékosait. A montázsban a hiénák minden Clásico közeledtével vadászni indulnak, és egyetlen célpont lebeg a szemük elõtt: Messi. Az állatok képeit a Real Madrid játékosainak Messi elleni szabálytalanságaival vágták össze a katalán csatorna szerkesztõi. Arbeloa, Xabi Alonso és Pepe volt a szerkesztõk célkeresztjében. Utóbbit egy Hannibal Lecter által viselt maszkban ábrázolták.
Az adás elején egyéb eseményeket is mutattak a Bernabéu múltjából, úgy mint Juanito Matthäus elleni esetét, vagy Pepe durva szabálytalanságát, amelyet a Getafe játékosa, Javier Casquero ellen követett el. A TV3-tól bocsánatkérést várnak, de a madridi klub úgy döntött, hogy nem várja meg ezt, és azonnal cselekszik.

A felháborító, viccesnek legkevésbé sem nevezhetõ videó alább megtekinthetõ:

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK