Karanka: A csapat jó formában van

A Real Madrid a Mallorcával játszik a Santiago Bernabéu stadionban a bajnokság 28. fordulójában. A „fehérek" másodedzõje, Aitor Karanka jelent meg a mérkõzés elõtti sajtótájékoztatón.

Galatasarayról:
“Az edzõ tudja, mit kell tennie. A Bajnokok Ligájában szerzett tapasztalatai alapján egyértelmû, hogy mindig nehéz megnyerni azokat a párharcokat, ahol az elsõ meccset otthon kell játszani. Reméljük, hogy továbbra is ebben a szellemben tudjuk folytatni, és továbbjutunk az elõdöntõbe.” 

A Galata stadionjáról, ahol már õ maga is játszott a 2000/2001-es szezonban:

“Azt az atmoszférát soha nem felejti el, aki már játszott török csapat ellen. Mi kezdtünk jobban akkor, de õk tudtak rá reagálni és megnyerték azt a meccset, de a visszavágó a Bernabéuban volt, ott mi nyertünk, és továbbjutottunk.”

Mallorcáról:
“Hiba lenne a részünkrõl azt gondolni, hogy mert volt pár jó meccsünk a Barcelona és a Manchester United ellen, a következõ meccsen az is elég ha csak kisétálunk a pályára. Mindent bele fogunk adni a Mallorca ellen, hogy biztosan meg legyen a három pont. Nem fogunk hátat fordítani a bajnokságnak. Mióta itt vagyunk, ugyanannyira tisztelünk minden sorozatot, amelyben érdekeltek vagyunk. Fontos, hogy továbbra is pontokat szerezzünk. Megnyerték a legutóbbi két meccsüket, és így egyre messzebb kerülnek a kieséstõl.”

Jelenlegi formáról:
“A csapat jó formában van, képes volt megnyerni olyan meccseket is, ahol nem játszottunk tökéletesen. Magabiztosak vagyunk, és ez elengedhetetlen ebben az idõszakban, mivel elérkeztünk a szezon legfontosabb szakaszához. Még játszunk egy kupadöntõt, versenyben akarunk lenni a végsõkig a Bajnokok Ligájában, és az utolsó pillanatig küzdünk a bajnokságban is. Ez egy izgalmas periódus, de keményen dolgozunk.”

Arról, hogy Higuain vagy Benzema játszik:
“A meccs elõtt fogjuk eldönteni, bármelyik lehetséges. Sok helyzetet hagytunk ki a legutóbbi meccsen, és nem azt mondom, hogy ez nem baj, de ami ennél fontosabb, hogy voltak lehetõségeink támadásban. Az alapján fogunk dönteni, hogy ki van a legjobb formában, ahogy bármelyik másik poszt esetében is.”

Casillasról:
“Iker még nincs 100%-os formában, így nem tud a csapat többi részével edzeni. Nincs szükségünk arra, hogy videókat nézegessünk Casillas edzéseirõl, vagy bármelyik másik játékoséról, mert jelen vagyunk minden edzésen, és mindenki erõnléti állapotát ismerjük.”

Válogatott meccsekrõl:
“Minden csapat, amely elengedi a játékosait a válogatott meccsekre azt kockáztatja, hogy nem ugyanabban a formában térnek vissza. Reméljük minden rendben lesz a Mallorca ellen, és a válogatott találkozókon is.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK