Antonio Maceda: Mourinho hisztije szánalmas

Antonio Maceda, a Sporting Gijón korábbi játékosa (aki egyébként a Real Madridban is megfordult) a Radio MARCA egyik mûsorában erõs kritikákkal illette José Mourinhót, amiért a portugál egy interjúban megkérdõjelezte az év edzõje szavazás tisztaságát.

„Szerintem szánalmas volt, amit mondott. Eléggé ellenszenvesen hangzik, mint egy hiszti. Olyan, mintha azt gondolta volna, hogy „válogatott szünet van, és senki nem beszél rólam tíz napig, ezt nem bírom elviselni. Milyen hülyeséget mondjak, hogy témát adjak mindenkinek?”” – mondta Maceda.

„Nem igazán szeretek Mourinhóról beszélni, mivel ez azt jelenti, hogy kevés szó esik a futballról.” – tette hozzá a korábbi spanyol válogatott.

„Egyszerûen hihetetlennek tartom, hogy a Real Madrid edzõje, egy ilyen presztízsû szakember kiállhat és mondhat ilyen sületlenséget.” – tette hozzá. Maceda úgy gondolja, hogy Del Bosque nem fog reagálni. „Vicente egy úriember, ahogy ezt mindig demonstrálta is. Nem várom, hogy bármit is reagáljon, mivel ha valaki ennyire nevetséges dolgot mond, arra nem is lehet mit mondani.”

Maceda szerint a Real Madridnak gondja van az edzõjével. „Végül egy olyan õrülttel kell kiállniuk, mint Mou, aki állandóan elvonja a figyelmet a játékosairól. Úgy látszik, mintha õ játszaná a meccseket, a versenysorozatokat, a játékosoknak pedig nem szabadna ezt benyelniük.” – zárta kirohanását a korábbi játékos.

Mourinho botrányt kavart interjúja.

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK