Messi: “Szeretnék gr…

Messi: “Szeretnék gratulálni Cristianónak, hiszen õ lett a gyõztes. Nincs mit mondanom. Azt hiszem mindhármunknak jó éve volt, ezért voltunk mi itt. Nincs miért tiltakoznom vagy kifogásokat keresnem. Természetes, hogy sírt, hiszen ez egy megindító pillanat. Nem tudom, hogy a sérülés nélkül másként alakul volna vagy sem. Sokat voltam játékon kívül, ez igaz. A Bajnokok Ligája elõdöntõjében már nem voltam jól, és megsérültem, amint elkezdõdött az új szezon. De ennek semmi köze a dolgokhoz. Cristiano megérdemelte, hogy nyerjen!”
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK

Modrić szerződéshosszabbítása

José Luis Sánchez (újságíró): “Modrić egy pillanatra sem gondolkodott el azon, hogy Szaúd-Arábiába igazoljon. A következő szezon végén a Real Madridból szeretne visszavonulni. Türelmes, az idény végéig vár a klub ajánlatára.”

LaLiga feljelentés rasszizmus

Tekintettel a vasárnapi El Clásicón Vinícius Jr-t ért rasszista bekiabálásokra, a LaLiga feljelentést tett a barcelónai illetőségű közigazgatási bíróságon. Ez immáron a nyolcadik eljárás, amely a Real Madrid brazil szélsője ellen irányuló, fajgyűlölő megnyilvánulások miatt indult.

Antonio Blanco

Antonio Blanco, a Real Madrid utánpótlásában nevelkedett játékos: “Zidane volt az, aki megadta nekem a lehetőséget, aki bizalmat szavazott. Azt gondolom, hogy rászolgáltam erre a bizalomra, sikerült megmutatnom, hogy készen állok az első csapatra. Azonban Ancelotti érkezésével megváltozott a helyzet. Hiányzott a folytonosság, én pedig nem akartam a padot koptatni. A fejlődésem és a jobbá válásom érdekében kénytelen voltam távozni.”