Frissítve! Ancelotti: Úgy gondolom, hiba volt megadni Özilnek a távozás lehetõségét

Carlo Ancelotti még a Real Madrid katari vendégjátéka során beszélt egy helyi lapnak bizonyos témákról. Az olasz szakember érintette az Özil-kérdést, a csatár problémát, illetve a csapat játékáról és a világbajnokságról is megosztott néhány gondolatot.

Frissítés: “A DefensaCentral klubhoz közeli forrásokra hivatkozva állítja, hogy a napokban megjelent Ancelotti-mondat, miszerint Özil elengedése hiba volt, nem hangzott el.”

Játékosok kezelése: „Nincs csodamódszer arra, hogy miként kell kezelni a sztárokat. Az én filozófiám egyszerû: tiszteld õket, mint profikat, tõlük pedig várd el ugyanezt.”

Cristiano Ronaldo és Bale:
„Ronaldo a legértékesebb játékosunk, Bale pedig még a beilleszkedési fázisban van. Sokat volt sérült, de gyorsan visszatért. Keressük a jó megoldást.”

Özil távozása:
„Úgy gondolom, hibáztunk, amikor megadtuk neki a távozás lehetõségét. Mindenesetre fantasztikus csatáraink vannak, Higuaín távozása után nincs szükségünk pótlásra.”

Francia és spanyol liga:
„A két bajnokság teljesen más futballiskolára épül. Míg Franciaországban inkább az erõ dominál, a spanyol liga több szép játékot vár el, ezért is ilyen népszerû.”

Brazília 2014:
„Azt mondanám, hogy Brazília és Spanyolország mindenki elõtt van, miközben a többiek könnyen külsõ megfigyelõkké válhatnak. Ami Olaszországot illeti, most nem annyira erõsek, de a hazámnak nagy múltja van a világbajnokságok történetében.”

Katar 2022:
„Nincs gond a szervezéssel, de a tény, hogy a tornát télen rendezhetik, komoly problémát okozhat az európai országok számára.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK