Bale: Az elsõ emlékem a Real Madridról Zidane kapásgólja

Gareth Bale az uefa.com-nak adott interjút, melyben beszélt a Real Madriddal és a Bajnokok Ligájával kapcsolatos emlékeirõl, illetve vágyairól.

Real Madrid: „Errefelé nagyok az elvárások, mi vagyunk a világ legnagyobb klubja, minden meccset meg akarunk nyerni és ezt el is várják tõlünk, de nincs ezzel baj, élvezzük a helyzetet.”

Célok: „Mindannyian gyõztesek vagyunk, minden trófeát meg akarunk nyerni, amiért versenyben vagyunk. Úgy gondolom, hogy bár eddig még nem veszítettünk meccset a BL-ben, még jobbak is lehetünk. Ez a terv, de csak lépésenként haladunk, a végén pedig remélhetõleg megnyerjük a Bajnokok Ligáját.”

Elsõ emlékek a Real Madridról: „Gyerekként amikor csak tehettem, meccseket néztem, azt hiszem az elsõ igazi emlékem is a Real Madridhoz köthetõ, amikor néztem õket a döntõben, amit ha jól emlékszem a Hampden Parkban rendeztek, amikor Zidane azt a hihetetlen kapásgólt lõtte, õk pedig megnyerték a Bajnokok Ligáját. Az elsõ saját emlékem ez, nyilvánvalóan jó emlék.”

Nagyszerû második félidõ az Inter ellen: „Emlékszem, amikor 4-0-s hátrányban voltunk és 10 emberre fogyatkoztunk a félidõre, a legrosszabbra gondoltunk. 7-0, 8-0, 9-0 lesz… Emlékszem Harry Redknapp félidõben tartott beszédére, amikor elmondta, hogy csak menjünk ki a pályára, mutassuk meg, hogy kik vagyunk és próbáljuk meg megmenteni a meccset. Egy kicsit szürreális volt a második félidõ, nem fogom elfelejteni soha, különleges pillanat volt számomra.”

4-0-s vereség a Real Madrid ellen a Bernabéuban még a Tottenham játékosaként: „Bizarr volt, most pedig itt vagyunk Lukával. Mindketten játszottunk aznap este, azóta pedig valóra vált az álmunk, hogy a Real Madridban játszhatunk, aminek minden percét élvezem.”

Élmények: „Nagyon élvezem az ittlétet, sok dolog más, mint Angliában, de tetszik. A spanyolt szépen lassan tanulom, keményen kell dolgoznom tovább és a lehetõ legjobban el kell sajátítanom a nyelvet.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK