Chris Coleman: Micsoda meccs lenne egy Bayern – Real döntõ

Chris Coleman jól ismeri Gareth Bale-t, hiszen a fiatal szélsõ a válogatottban a kezei alatt dolgozik. Az edzõ szerint idén egy Bayern – Real összecsapás lenne az álomdöntõ a Bajnokok Ligájában, Gareth pedig gyorsabban beilleszkedett a csapatba, mint várta.

„Néztem a Bayern München – Arsenal mérkõzést, a Bayern nagyon jó és erõs csapat.”

„De néztem a Madridot a Schalke ellen, és azt mondtam magamnak, ’micsoda döntõ lenne, ha ezek ketten játszanák’. Egyértelmû, hogy idén ez a két csapat a legerõsebb.”

„Gareth már nem a Tottenhamben játszik, ami egy nagyszerû klub a Premier League-ben, ahol mindenki tudja, ki õ, de ha a Real Madridhoz mész, az már egy másik szint.”

„A válogatott futball már nem jelent egy újabb lépést Gareth számára, hiszen ott a Bajnokok Ligája. Nem csupán megbirkózott vele, hanem egyszerûen felszántotta.”

„Jelenleg ragyogó formában van, tele önbizalommal.”

„Amikor Madridba ment, hatalmas volt rajta a nyomás, mivel õ a világ legdrágább játékosa.” (aki még mindig Cristiano Ronaldo – a szerz. kieg.)

„Leginkább amiatt aggódtam, hogy ki kellett hagynia az elõszezont. Azt mondtam, hogy akár egy egész idény is eltelhet, amire belerázódik, de 14 gólja és nagyjából ugyanennyi gólpassza van, Cristianóval és Benzemával pedig csodálatosak együtt.”

„Az is önbizalmat adott neki, hogy Ronaldo és a többiek elfogadták. Ránézel, és azonnal látszik, hogy pusztító formában van.”

Forrás: Daily Star
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK